"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Geçenlerde bir mesajımda yazmıştım, ufak bir imaj kaybettiler gözümde diye, artık konuyu açmaya layık rezil bir firma benim için Aydınlar foto. 26 Şubat (Salı) gecesi Canon RC-1 siparişi verdim Aydınlar'ın internet sitesinden. Herhalde Çarşamba kargoya verirler ya da Perşembe, Cuma günü elimde olur diye düşündüm.. Perşembe akşamı oldu, Cuma akşamı oldu, siteye bir bakayım dedim, halen Kargo Bekliyor olarak görünüyor ürünüm. 3 iş gününde kargoya verilemediğine göre stoklarda yok diye düşündüm. Neden belirtmiyorsunuz peki bunu? İnsanlar sizinle sipariş ver-iptal et diye mücadele etmek zorunda mı? Sitenin kargoyla ilgili bilgilendirme bölümünde de şunlar yazıyor.. Alıntı:
Neyse dedim, bir ara gider bir marketten falan bir yerden alırım. Aradım Aydınlar'ı. Siparişi iptal etmek istediğimi söyledim, asker arkadaşım oradaydı sağolsun...!, tamam abi, hemen abi modlarında tam güven vermeyen satıcı konuşmalarıyla kapattı telefonu. 2-3 saat sonra bir baktım sipariş hala duruyor. Aradım tekrar, tamam abi, gün sonunda iptal ediyoruz toptan abi, halledicem abi, merak etme abi, gibilerinden bir hikaye daha duydum. Hiç ikna olmadım ya, itiraz edebileceğim pek bir şey yok diye ses etmedim. İki gün geçti üzerinden, hala siparişim gözüküyor sitede, paramın iade edildiği falan da yok.. ![]() Böyle adilik, böyle iş güzarlık, böyle salaklık mı olur? Aydınlar'ın üzeri koca bir çizikle kapanmıştır benim için, sizleri de bilgilendirmek istedim. İşiniz düşerse, uğrarsanız, aklınızda bulunsun. Terbiyesiz herifler... | |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
millet hala bunlar gibiler yüzünden internet üzerinden alışverişe sıcak bakmıyor geçmiş olsun....
|
| | |
| | #4 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Geçmiş olsun... Aydınların internet siparişleri konusunda sorunlu olduğu çoğu forumda da yazılmış... Yüzyüze olduğu zaman tam bi esnaf adamlar ama sanalda neden böyleler bilmiyorum... Alıntı:
işte bu tarz olaylar yüzünden internet üzerinden sanal şeyler domain , host vb. dışında bişey almıyorum , alacaksam gidip yerinden alıyorum...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #5 |
|
Teşekkürler. Gerçekte nasıllar bilmiyorum ama. Madem düzgün insanlar, nyei internetle ilgilenecek bir tane adam koymuyorlar bu işin başına? Anlamak mümkün değil? Ben psikopatlar gibi internetten alış veriş yapan bir insanım. Güvenmeme, kredi kartı korkusu falan zaten asla yokta, böyle sorunlar oluyor arada gerçekten hoş değil. Şimdi işin yoksa bir ara kalk bir RC-1 için Sirkeci'ye git... |
| | |
| | #7 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
bu kadar da ilgisizlik işgüzarlık olmaz ... akşam aydınların sitesinde bir çanta beğendim ama bu konuyu okuduktan sonra almam herhalde başka bir yerden bulmaya çalışıcam ![]() benim gibi zırt pırt büyük şehirlere gidemeyen ve çevresindeki olanaklar kısıtlı olanlar için internetten alışveriş çok iyi ama böyle birkaç firma yüzünden internette alışveriş güvensiz gibi geliyor çoğu kişiye
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
haklısınız..
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #9 |
|
İyi yapmışsın Hakan. Fotokritik'e konu açtım bugün. Sonra mesajları kurcaladım da, birisi o kadar güzel özetlemiş ki. Yaşadıklarımın tamamını yazmış bunlar olur ve almayın internet sitelerinden bir şey diye. Keşke ben de önceden okusaymışım. Hala param adamlarda deli oluyorum ya! |
| | |
| | #10 |
| The Darkside Returns Kayıt Tarihi: 23-12-2004 Yaş: 21
|
geçmiş olsun ozan adına üzüldüm inşallah bir şekilde paranı iade alırsın.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|