"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayýt Ol | Yardým | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuþ Say | Arama |
| | #1 |
| AhMeT | 850 liraya kadar SLR makina ne önerirsiniz
ewet arkadaþlar max 850 liraya çýkabilirim DSLR veya SLR makina alacaðým bana 18-55 mm lens yeterli 2. el garantisi devam eden yada daha yeni bitmiþ veya 0 önereceðiniz makina varmý
__________________ team makara group A.Þ ![]() |
| | |
| | #2 |
| 400D Kayýt Tarihi: 30-06-2005 Þehir: Gelibolu Yaþ: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayýtlarý: 4 |
350d olabilir taksitle 999ytl tek çekim 899ytlyada bunun dýþýnda spotlara bakmaný tavsiye edebilirim ![]() Teknosa AlışveriÅŸ Sitesi - CANON EOS 350 DİJİTAL FOTOÄžRAF MAKİNESİ
__________________ Canon Nikon kardeþtir, ayrým yapan kalleþtir... |
| | |
| | #3 |
| AhMeT |
nikon d40 kit buldum üzerinde 18-55 mm lens var sýfýr ve 875 ytl iyimi sizce ayrýca 2. el canon 400d lerin fiyatlarý nelerdir ve canon 350d mi yoksa nikon d40 mý diye bir soru sorsam
| | |
| | #4 |
| AhMeT |
ewet arkadaþlar yanýtlýyacak kimse yokmu
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye |
olympus E-410 bakabilirsin...14-42 geniþ açý lens'le birlikte geliyor, canlý önizleme var, 2.5 ekraný var...ya da Pentax k100d bakabilirsin, bu makinalar 850-900 ytl aralýðýnda...sýfýr ve garantili olarak.
|
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayýt Tarihi: 25-04-2004
|
k100d geri kaldý biraz. 350d olabülü. |
| | |
| | #7 |
| AhMeT |
350d bana yakýn geliyo teknosada inceledim hoþuma gitti ama fiyat olarak 1000 ytl diyolar bakalým daha ucuz bulabilirsem 900 ytlye 12 taksitle alabilrim
| | |
| | #8 |
| ahternativeاختر Kayýt Tarihi: 25-04-2004 Yaþ: 24 Otomobil: tdý
| electroworldde ayak üstü bi baktým ekraný çok küçük geldi bana acelem olduðundan ilgilenen arkadaþtan pek bir bilgi alamadým ama fiyatý uygun 900 ytl belki anlaþmalý kredi kartlarýna taksit yaparlar
__________________ اختر اختر sevdaRlandým |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
beyler olymus e-420 nasýldýr en küçük slr'ymiþ iþ görür mü fiyatý da 800lerde bi fiyatý var iyimidir yeterlimidir?
|
| | |
| | #10 |
| The Darkside Returns Kayýt Tarihi: 23-12-2004 Yaþ: 21
|
sirkeci hayyam pasajýna git bak derim birde 350D çok eskidi artýk üstünde 2 tane modeli var. Canon düþük modellerde portre performansý biraz daha iyi nikona göre o yüzden o bütçeyle 400D + 50mm 1.4 yada 1.8 lik bir lensle baya portre çalýþmalarý yaparsýn ama kullaným olarak dersen her daim Nikon bunlara + olarak söyleceðim hangi markayla baþlarsan o markayla devam edersin çok ilerleyene kadar iki makinanýnda olduðu bir yerde makinalarý gör bak ölç tart biç hangisi sana uyuyorsa onu al bu arada d40 alana kadar 2. el temiz bir d80 yada d70s alman senin için daha iyi olacaktýr.
__________________ Photography.. Oda neki? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|