"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Telefondaki cızırtı
Türk Telekomun bayilik verdigi sirketlerden birinden geldiler bize de baglamaya... Allahın öküzü gitmis splitterı telefonun arkasına yanlıs bi sekilde takmıs...cızırtı cızırtı...Söktüm hepsini tekrardan dogru yerlerini bulup taktım da ses kesildi... Yarın sikayet edicem, adam yolluyorlar, adamın dünyadan haberi yok...
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Telefondaki cızırtı
Bize de geldiklerinde X4'te splitter var diye telefon hattını modem üzerinden telefona vermişlerdi. Annemin şikayeti telefon açıldığında netin durmasıydı.. Adamların yaptığı şekilde hiç çalışmadı, annem de bana sormadan ordan burdan iş yapmamayı öğrendi hehe.. Splitter'ın kalitesi de önemli. Eskiden paralel telefonları ayırmak için kullanılan 1.5-2TL civarı splitterlar işe yaramıyor. Ben halen onu kullanıyorum. Airties modemi alırken harici kaliteli bri splitter verdi de üşendim bağlamadım hala. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Bnm mesajdaki splittter'lar senin kaliteli olarak adlandırdığın filtreli splitter lar zaten..
|
| | |
| | #14 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Telefondaki cızırtı
benim de X5'in icinden cıktı bi tane onu kullanıyorum
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #15 |
| alayına isyan | Re: Telefondaki cızırtı
yaa bende zoon X4 aldım adamlar splitteri içinde dedi direk bağlaya bilirsin dediler , bağladım . ama telefonu açtığımda denildiği gibi cızırtıdan hiç bişi duyulmuyo we internetten kopuyorum şimdi bunun içinde splitter yokmu ¿ bağlasam düzelirmi ¿
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #16 | |
| (Park+Sis)Yakarım Hep Kayıt Tarihi: 28-01-2005 Şehir: Konya Yaş: 25 Otomobil: Seat Toledo TDI
| Re: Telefondaki cızırtı Alıntı:
__________________ YA MERCEDES'E BİNERİM YA DA YÜRÜRÜM!!! | |
| | |
| | #17 |
| alayına isyan | Re: Telefondaki cızırtı
tamam o zaman çok saol
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #18 |
| Rpc97 Kayıt Tarihi: 05-05-2004 Yaş: 27
Zoom x4 de splitter dahili olması lazım arkadaşlar.Ayrıyeten splitter takmaya gerek olmaması lazım. Buradan bakabilirsiniz: http://www.darkhardware.com/st.php?u...s/zoom-5551_x4 |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|