"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | telefona mesaj sesi?
doğru yere mi açtım bilmiyorum da en uygun burasını uygun gördüm...sony ericcson k750i kullanıyorum klasik mesaj ses tonu var ev arkadaşımda da aynısı var değiştiriyim diyorum...ama özel bişey olmasını istiyorum yani egzoz sesi motor sesi gibi...sizin böyle kullandığınız yada bak bundan süper mesaj sesi olur dediğiniz bu tarz ses varsa paylaşabilirmisiniz? şimdiden sağolun... |
| | |
| | #2 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Konu TeknoPark kısmına taşınmıştır. Netten biraz araştırarak bulabileceğin herhangi bir mp3 formatındaki araç sesini telefonuna atarak kullanabilirsin. Direk mesaj sesi diye aramamanı tavsiye ederim
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
ewt biliyorum öyle yapabilirim de kısa ve öz olması lazım yani videolar yada ses kayıtları varya başlarında boşluk falan oluo...mp3 kesme biçme programı olarak bildiğiniz ne var birde?
|
| | |
| | #4 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Cool Mp3 Splitter programı işini görür. Kafana göre kesip biçersin.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| mutluluklar komada... |
akşam ewe gittigimde bir site weriyim sana ferrari porche vs bütün modellerin sesi var
|
| | |
| | #6 |
| mutluluklar komada... | |
| | |
| | #7 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Uzunca süre mesaj sesim idi. Fazla dikkat çekiyor, bunu göz önüne al, istemediğin bir şey olabilri. M3 CSL - Getaway in München - Tünel Geçişi |
| | |
| | #8 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Alıntı: Güzel siteymiş. | |
| | |
| | #9 |
| Rpc97 Kayıt Tarihi: 05-05-2004 Yaş: 27
| telofonlar icin egzost sesleri Bu linkte yardımcı olabilir.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Ne istiyorsan...O !... Kayıt Tarihi: 15-05-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27 Otomobil: Yok
|
bu arada site hakkaten güzel...
__________________ RZGRM KPLM , ŞKLM LRSN !.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|