"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yanı bağarmasan adam 0 telefonu açacak tamır edecek verecek hade len dedım ![]()
__________________ |
| | |
| | #22 |
| TURKISH MECH |
arkadas oncelikle hepimize gecmis olsun ,bende gecen sene anneme k700i almisdim hediye olarak, o zamanlar populerde hep milletin elinde goruyodum.Telefon surekli kendiginden kapaniyodu 3 sefer tamire verdim, vodafone bayine ucunde yeni telefon soz vermislerde verdilerde aradan bir kac aydi gene ayni problem.bu yilbasi gene yeni alcam bakalim bu sefer neler olcak
|
| | |
| | #23 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hasan bagirma yazik o da insan ![]() Ben mesela tanidiktan aldiydim ilk w810i`yi. icinden fotolar mp3ler falan ciktiydi, lan bu ne dedim, haydaa dedi degi$tirdi hehe |
| | |
| | #24 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
97 de ilk cep telefonumu aldım ericson gf337 veya gh 337 tam emin değilim siyah kabaca bi telefonu kapaklı filan bayiden aldık sevine sevine gidiyorum o zaman yatılı okuyorum ailemle konuşucam işte hevesle geldim okula tam ranzanın başındayım bayiden çıkarken kutusunu ters koymuşlar yani ben kutuyu açınca telefon direk ekranın üstüne mermere düştü ilk cep telefonum ve alır almaz yere düştü inanılmaz kötü bi duyguydu şarj aletide bi acayipti telefonu açıkken şarj edilmiyordu pili çıkarıp şarj aletine takıyordun filan haa birde karşı taraftan mesaj geliyordu ama mesaj atılmıyordu bnm telefondan mesaj yaz menüsü yoktu sadece okunuyordu ![]() 1 gün şarjda kaldı ben yusuf yusuf bekliyorum ama 24 saatin dolmasını neyseki şarjdan çıkarıp telefonu açtım çok sevinmiştim ama bizim okulun olduğu yerde turkcell hat çekmiyordu 1 ay kullanamadım telefonu sadece çıkarıp çıkarıp bakıyordum ![]() sonrlardan hat geldi de kullandık
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
O telefondan hala duruyor evde bir yerlerde ama bulamıyorum. Hastasıyım tek kelimeyle. Koltuğun ayağına fırlattım, pilin dış kısmında delik ezik falan açıldı telefon hala çalışıyor.. Bir de S868 var aynı modellerden sayılır, ilk dual band telefon. O evde duruyor hala, pil bulmam lazım ona da. |
| | |
| | #26 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Annem d900i aldı 1 hafta sonra ekran gitti kendi kendine dün babam verdi 30 gün sonra geLiniz demişLer ![]() |
| | |
| | #27 |
|
daha önce başka bi konuyada yazdım sanırım bmw de araç kiti var daha önceki sahibi yaptırmış sanırım aynı döşeme renginde ericson a1018 cep telefonu var kiti haporleri mikronu şarjı filan herşeyi sağlam ama sanırım o telefona şimdiki sim kartlar olmuyormuş 32 bit mi 64 bit mi neyse artık o bitten dava yüzünden yorganı da yakmak istemiyorum bi çözüm önerisi olan varmı ? mevcut telefonu ve sistemi kullanmak için ?
__________________ |
| | |
| | #28 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
| |
| | |
| | #29 |
| telefon çalışıyor telefonda bi sorun yokta şimdi avea kullanıyorum telefonumdan çıkarıp A1018 e takınca hatalı sim kart diyor
__________________ |
| | |
| | #30 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
abi onu simlock ile kırıyorlar sanırım.
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|