"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 | |
| 2.0 Değil 1.6 | Alıntı:
![]() Bılıyodum paranın alınabılecegını fakat zaman
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
burak geçmiş olsun
__________________ |
| | |
| | #14 |
| (Park+Sis)Yakarım Hep Kayıt Tarihi: 28-01-2005 Şehir: Konya Yaş: 25 Otomobil: Seat Toledo TDI
|
Bayiden alınan telefonlarda böyle sorunlar çıkabilcegini bilmiyordum..Çok ilginç Benım de şu an kullandıgım telefon 2.el ve ilk sahibi bayanmış.İçindeki kayıtlı mesajlardan anlamıştım...Yalnız içindeki kayıtlı mesajlar öyle aşk mesajlarıyla sınırlı degildi..Erotik mesajlar fantaziler falan vardı |
| | |
| | #15 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
|
Ben bi tane Hepsiburda dan aldim hic bisi olmadi herkese tavsiye ederim hem onlarin boyle bisey yapma sanslari cok daha az bence
__________________ |
| | |
| | #16 |
| mutluluklar komada... |
ben siemens c60 modelini aldım 4 sene evvel 5 sefer bozulduuyuz ettiler beni
|
| | |
| | #17 |
| . |
bugüne kadar son 2 telefonum hariç hep dogubanktan aldım hiç bozulan olmadı bozulsada garantileri yoktu
__________________ |
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kullanılmış telefon çok dolanıyor. Arkadaşına veriyor, kendi bir iki gün kullanıyor, alıpta iade eden oluyor. Jelatini açılmamış kutuda isteyin telefonu. Başka yolu yok. |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
kullanma klavuzunda kapalı 16 saat şarj edın gibi bir ibare vardı pili boştur dıye tesellı ettık kendımızı ama 22 saat sonra yine aynı bahtsız talıhsız olay ![]() kvk servisine gittim adam bırakacaksınız bakacaz dedı kavga dövüş 3 saat içinde tekrar kapalı jelatini açilmamiş bir telefon aldım
__________________ | |
| | |
| | #20 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Teknoloji bu. Olacak o kadar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|