"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
Ben her cep telefonu almaya kalktığımda mutlaka başıma işler açılıyor.. Geçen senedn başlayayım..N70 aldım geçen sene bu zamanlar..ama grisini deil de pearl diye bi rengi var böle sarımtırak onu arıyordum...bildiğin nereye sorsam yok diyorlar.10 tane falan teknosa aradım hem ist hem adana da..hiçbirinde yok..nese 10 gün sonunda biyere geldi direk gittim ulan bu sefer de kredi kartı limit vermedi..nese 2-3 gün daha bekleyip aldım nese en sonunda.. Bu sırada bnm N70 arızalandı 3 kez aynı arızadan kvk ya verdm ve iade talebinde bulundum nokia..Ama gel gör ki çingene nokia 1 ekim tarihinden itibaren tüm aramalarımı salladı oyaladı ve 20 işgünü geçtiği halde olumlu veya olumsuz bir cevap vermeyince bende tüketici haklarına şikayet edip onları ürünü aldığım bedeli aynen nakit olarak iade etmeye mahkum ettirdim..Ama bu çingene puştlar ona da itiraz etmişler şimdi temyize gidiyolarmış.. neyse asıl olay bugün gidip samsung e-840 aldım..turkcell abone merkezinden..neyse iyi güzel herşey falan..baktım ekranın üstünde jeletin yok hiç..dedim heralde bu modeller böyle..ulan eve geldim bide ne göriim..herifin birinin aşk mesajları çıktı telefondan..adam iki kızı aynı anda yürütmüş falan sora öbürü olayı anlamış film gibi yani ![]() adamın tüm özel hayatını öğrendm..tüm bu olaylar eylül ayında olmuşş..yarın gidip adamın kafasına atacam telefonu..Bu nası saygısızlıktır ya kullanılmış telefonu sıfır diye satmak.. çok bahtsızım telefon konusunda çoookk |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
aynısı bizede oluyor ne şanstır abi telefonu denedik bi diyolar.. jelatin var ekranda ama telefonda çekilmiş resim + müzik gördüğüm oldu götürünce silip geri veriyolar.. ulan ben salakmıyım silmeyi bilmiyomuyum sanki diyorum bu 2. el yok abi denendi sadece diyolar..pek takmıyorum öyle şeyleri ama 2 kere başıma geldi samsung d600 ve motorola v3 de.. telefonu aldınmı doğru düzgün bi yerden deneyerek alacaksın orda alırken takcaksın kartını bakcaksın iyice..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 2.0 Değil 1.6 |
Bende N73 Almıstım 9 Kere Servıse Gıttım Geldım Degıstırmemıslerdı Telefonumu En Sonunda 1.250 Ytlye Aldıgım Telefonu 450 Mılyona Satıp Samsung D900i Aldım Nokıaya Ve Kvkya Lanet Ettım Samsung Kullanırım Dahada Baska Bısey Kullanmam
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #6 | |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Alıntı:
ben öyle yaptım 800 e almıştım şuan nokia bana 800 ytl ödemek zorunda..mesela şimdi temyize gittiler itiraz ettiler..ben konuştum tüketici haklarıyla nolcak şimdi falan diye..adamın dediği aynen :Onlar sabaha kadar reddetsinler biz bu kararı verdikten sora kralı gelse değiştiremez.En kötü ver icraya al takır takır paranı.. dedi adam..inş dediği gibi olur yoksa ayvalardayım yani ona güvenip aldım telefonu ben | |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
ben nokiaları hep nişantaşı nokia shoptan alıyorum nazar değmesin daha bozulan olmadı telefonlarımda |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Bahtsız bedevi seni
__________________ |
| | |
| | #10 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
|
ahahaa sen telefon fln alma ya bırak ![]() nokiada harbı cıngeneymıs yannız cok enteresan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|