"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Sony Ericsson W800
Kardeşim 1 hafta önce aldıydı ne kadar aldığını bilmiyorum ama sonuç itibari ile anlık bir gaz sonucu Siemens CX65(1 senelik)'in üstüne 350 milyon verip takasladım.İyi mi ettim kötü mü ettim sıfırından fazla para mı verdim az mı verdim hiçbirşey bilmiyorum Eğer kötü bir telefonsa patırtı gürültü takası geri çekerim o açıdan yorumlarınız önemli Bekliyorum..
|
| | |
| | #2 |
| Türkiye Türklerindir!!!! | Re: Sony Ericsson W800
Güzel bi telefon.. Memnun kalırsın ama verdiğin para az mıdır çok mudur onu bilmiyorum... |
| | |
| | #3 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Re: Sony Ericsson W800
Hayırlı olsun. SE lere pek kanım ısınmadı senelerdir. O yüzden bir yorum yapmayayım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Isutanburu ınfunтsu | Re: Sony Ericsson W800
Hayırlı olsun bence iyi yapmışsın gerçekten güzel telefon
__________________ ![]() :: Powered by BMW :: |
| | |
| | #6 |
| petrolhead Kayıt Tarihi: 09-12-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 24 Otomobil: Clio II RS Phase II
Blog Kayıtları: 5 | Re: Sony Ericsson W800
CX65'in ikinci eli 100-150 arası. W800i'nin 0'ı 700 civarı şu aralar. yani iyi almışsınız. W800i şu anda piyasadaki en iyi telefonlardan, güle güle kullanın.
__________________ Eat. Breathe. Drive. |
| | |
| | #7 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
en iyi telefonda diyebilirsin sn ona s.e leri bende hiç sevmezdim taa ki k 750 kullanana kadar...
|
| | |
| | #8 |
| Gereksiz Üye | Re: Sony Ericsson W800
Çok güzel makine Aykırı kamerası süper , özellikleri çok güzel. Memory stick 512 galiba ? Usb den şarj edebilirsin. renk uyumu çok tatlı gerçekten. Hayırlı olsun :Ç
__________________ Biraz rakı , biraz acı adam eder adamı... |
| | |
| | #9 |
| gereksiz üye:) | Re: Sony Ericsson W800
Kesinlikle s.e çok iyi ben s700 kullanıyorum çok memnunum kız arkadaşımda w900 kullanıyor w serisi acayip iyi ses ve hafiza bakımından kesinlikle pişman olmassın...
|
| | |
| | #10 |
| wektra dti Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Yaş: 23
güzel telefon bende alacam inşaallah güle güle kullan
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|