"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| sony ericksson w 810i firmware değiştirme
bır ay once telefonum benım hatam ıle sıstem hatasına dustu servıse verdım garantıden tamır gordu ama son yazılımı yuklemısler o nedenle ses kalıtesı duştü araştırmalarım sonucu r4db005 kodlu fırmware ses kalıtesı olarak en ıyısıymış setool falan gıbı bır program aracılıgı ıle yuklenıyormus bunu deneyen oldumu guvenlı mıdır yoksa basıma iş mi açarım benım bu telefonu almamın ılk nedenı ses kalıtesı ıdı |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
sonyericsson un sitesinde de bir araç var onuda deneyebilirsin....ben denemedim ama bulabilirsem bende k700i de deneyeceğim herşey hazır frimware yok ... |
| | |
| | #3 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
se nın sıtesındekı son updatı bır deneyecem ıcınden hangı update cıkacak bakalım ama hosuma gıtmezse eskı surume donme durumunu yapmayı planlıyorum cunku bu halıyle muzık dınlemek canımı sıkıyor
|
| | |
| | #4 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
nereden buluyorsun sürümleri bir yerden mi indiriyorsun yoksa bi yerden mi edindin....?
|
| | |
| | #5 |
|
ınternette buldum bırkac yerde istersen pm den sana gondereyım edit : pm Mesajı son düzenleyen leventse : 26-02-2008 - 13:40 |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Dur dur dur levent dur... ![]() Ses kalitesi değil, ses yüksekliği düşüyor güncel sürümde. Ben direkt en son sürüm ile almıştım W810i'yi ve direkft farkedilmişti. Ancak böylece hoparlörlerin erkenden ölmesi engelleniyor, ileride sorun olması muhtemeldi, bir de daha temiz bir ses çıkıyor. Kal en yeni sürümde derim. |
| | |
| | #7 |
|
hoparlor olmesı derken telefonun uzerındekını mı kastedıyorsun kulaklık mı cunku telefonun uzerınde kı hoparlor cok da umrumda degıl kullanmıyorum ses temızlıgı konusunda haklısın ama bas seslerı öldü resmen |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Telefon üzerindeki. Çalar çalar sesi çıkmaz görürsün. ![]() Ne bass'ı abi, telefon bu. Yenisinde kal derim. |
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
![]() ben telefonuasıl mp3 ıcın almıstım yanımda sureklı mp3 tasımamak ıcın o nedenle kalıte muzık ıstıyorum abi o nedenle bole bı arastırmaya gırdım ama bı daha dusuneyım dedıklerını kararsızım zaten oldukca ![]() tesekkurler Ozan | |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 30
|
Olaya bak hay Allah yaa...Bense sürekli update ediyorum telefonumu. K610i benimkisi. Kutusundan çıkan bir programla USB kablosu vasıtası ile firmware update ediliyor. veya GPRS üzerinden kendi kendine yükleyebiliyor. Sony ericsson un o programını indirirsen internetten, usb ile istediğin firmware i yükleyebilirsin telefona.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|