"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| SE Servisleri Hakkında
M6'nı software'i iyice sapıtma sinyalleri verir oldu. Bununla ilgili bişeyler yapmak lazım zira, "hayalet alarm"lar hayatı zindan etti bana, sabahın 5'in alarm çalıyor. ![]() Neyse, bir kaç yerde K.V.K vb. servislere giden bir çok telefonun iyice kötü halde geri geldiğini okuduydum. Hani bahsedilen bir problem varsa flash'layıp geçicici olarak çözüp geri yolluyorlar ama sonra daha kötü oluyor diye. Sizlerin bununla ilgili, özellikle SE ile ilgili servis tecrübeleriniz var mıdır? Kötü ise ben kendi yöntemlerimle girişeceğim telefona, yemişim garantisini. Teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
çok şükür ihtiyacım olmadı hiç servise ama bende çok duydum servis mevzusunu ni tekim çok şükür servis ihtiyacı olmayan ilk telefonun SE oldu şansıma halledebirsen sen hallet derim... |
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Ozanım hep içimde kalmıştır format olayı 6600 hani bişeyleri basılı tutup direk götürüyordu aleti.. fabrika ayarlarına dönmekten beter ![]() o şekil bişey düşünülebilir bence Donanımhaber forumlarında bu işlere meraklı tayfalar var. bir konu açarsan yorum yapabilecek erbep insanlar denk gelebilir. UIQ lere hasta olan bir iki kişi vardı sanırsam..
__________________ |
| | |
| | #4 |
|
Yok Ahmetcim ben yaparım onu zaten hiç sorun değil. Deli gibi UIQ know-how'ı var internette. Lakin flash atarsan garanti kapsamı dışında kalıyor telefon, şaka yapmıyorum ![]() Ondan ötürü sordum. Neyse, sorun çok büyük değil, alarmlar var sadece, onu kapatayım ben kendim. Öyle kullanmaya devam eden bile vamrış satıyorum telefonu o halde yau, 300tl temiz 1 yllık M6 |
| | |
| | #5 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
nokia garanti disinda kalmiyor, kendi programini kullanirsan tabii. se yazamamis mi bi sofware update programi?
|
| | |
| | #6 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| var ama garanti dışında bırakıyor genede uyarıyordu sitesinde zaten nokia da bırakıyor bildiğim kadarı ile ama....
|
| | |
| | #7 |
|
yok nokia'da garantide kaliyor. yaziyor sitesinde.
|
| | |
| | #8 |
|
upgrade`den bahsetmiyorum. se`nin de upgrade sorun yok, ben aldigim aksam 2 saat ugrade yaptim. tamamen temizliyorsun, flash diyorlar ne demekse artik. o an garanti gidiyor, forumlarda en genis kufur sebebi. ![]() simdi bir m600 isteyen insan bir de 6915 bilen insan lazim bana |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
K.kartina taksit yapar misin Ozan
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
|
upgrade "flash" atmiyor mu? hard reboot + upgrade yapsan olmaz mi |
| | |
![]() |