"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ace | samsung v770 7 megapiksel Samsung Electronics, 5 megapiksel kameralı cep telefonunu duyurmasından 6 ay sonra dünyanın ilk 7 megapiksel kameraya sahip cep telefonunu tanıttı. CeBIT 2005’te tanıtımı yapılan SCH-V770 model cep telefonu, bugüne kadar geliştirilen en yüksek çözünürlüğe sahip kameralı cep telefonu olma özelliğini taşıyor. 7 megapiksel çözünürlüğe sahip dijital kameralarla aynı kalitede çekim yapabilen V770, 3x optik ve 5x dijital yakınlaştırmaya sahip. Samsung’un yeni modeli 7 megapiksel fotoğraflar için de otomatik odaklama ve flaşlı çekim imkanı tanıyor. V770 ayrıca, cep telefonlarında ilk olarak geniş açı ve tele-dönüştürme lens takılabilme özelliği barındırıyor. Bu lensler optik yakınlaştırıcıyı 4.7 kat güçlendirebiliyor. V770 ayrıca daha önce hiçbir cep telefonunda olmayan dijital kamera manuel fonksiyonlarını da barındırıyor. Kullanıcı odağı kendisi belirleyebiliyor, 15 saniyeden 1/2000 saniyeye kadar çekim hızı belirleyebiliyor ve yine manuel olarak diyafram ya da enstantane önceliğini belirleyebiliyor. Dijital kameralarda bulunan audio kalitesi gibi multimedya özellikleri taşıyan V770’de, ses kalitesini yukarı taşıyacak “Digital Power Amp” fonksiyonunu barındırıyor. TFT-LCD ekranıyla QVGA çözünürlüğe sahip V770, kendi boyutunda mümkün olan en geniş ekrana sahip. Yeni modelde kullanıcının belirli video ve müzik dosyalarına bir numara çevirerek ulaşabildiği video on demand (VOD) ve music on demand (MOD) standart özellikler arasında bulunuyor. Dahili hafızaya ek olarak 32MB (MMCmicro) sunan cep telefonu TV çıkışı ile çekilen görüntüleri televizyondan izlemeye olanak tanıyor. Bir yüzü cep telefonu bir yüzü dijital kamera görünümüne sahip olarak tasarlanan V770 ayrıca MP3 player, kartvizit okuyucu ve 64 polifonik ses özelliklerini sunuyor. Samsung’un yeni model cep telefonuyla ilgili açıklama yapan Samsung Electronics Başkanı ve CEO’su Kitae Lee, 7 megapiksel kameralı cep telefonu geliştirmelerinin cep telefonu endüstrisine yeni standartlar getireceğini vurgulayarak, “Bizim teknolojik yeniliklerimizin cep telefonu endüstrisine büyüme sağlayacak ve yaşamı kolaylaştıran yeni açılımlar getirmesini görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Lee, ardarda sundukları yeni ürünler sunarak trendlere öncülük etmelerinin çok önemli bir gelişme olduğunu ve böylelikle kullanıcılara fark yaratan ürünler ortaya koyma konusundaki taahhütlerini yerine getirdiklerini ifade etti. Özellikler Boyut:127 x 52 x 27.3 mm Ağırlık:180 gram Band:cdma2000 1x EV-DO (800 MHz) Ekran:2.0-inch 16 milyon renk, QVGA TFD LCD (240x320) 7 megapiksel CCD flaşlı kamera 64 Polifonik ses Harici hafıza:32MB (MMCmicro) Özellikler:MP3, TV-OUT, Kartvizit okuyucu
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Re: samsung v770 7 megapiksel
7 megapiksel yakında 10 ları 20 leri de görürüz heral
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
haha.. yakında DSLR cem telefonu çıkacak
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #4 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
Bu ne teknoloji arsızlığı valla yaw.. Daha geçen gün yepyeni 5 megapixel kameraya bir ton para verdik.. Adamlar telefona koymuşlar 7'yi.. Neden kızdım bilmiyorum ama beğenmedim ben.. Uyuz oldum hatta..
__________________ Team Kaşar |
| | |
| | #5 |
| SiTeNiN DeLiSi Kayıt Tarihi: 08-04-2005 Yaş: 20
yok abijim telefonlu kamera bu...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|