"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | samsung e840
kutusu dahi açılmamış samsung e840 çekilişten kazandım jelatini dahi açmadım 300 ytl garanti belgesi doldurulmamış onu da bu haftaiçi hallederim.... ![]() Çalışma Frekansı Frekans 850 MHz 900 MHz 1800 MHz 1900 MHz Bantlar Arası Otomatik Geçiş VAR Boyutlar Yükseklik 52.50 mm Genişlik 101.50 mm Derinlik 10.60 mm Ağırlık 99.00 Gr Ekran ve Kullanıcı Arabirimi Tip TFT Ebat 240x320 Pixel Renk Çözünürlüğü 262k Görüntüleme ve Video Kamera VAR Zoom 4 X Desteklediği Görüntü Formatları MPEG4 Video Kayıt VAR Kamera Çözünürlüğü 2 MP Ses ve Müzik Özellikleri MP3 Çalar VAR Desteklediği Ses Formatları MP3 AAC AAC+ Radyo VAR Ses Kayıt VAR Zil Sesi Polifonik Entegre Handsfree VAR Tarama Tarama WAP HTML XHTML Hafıza Fonksiyonları Telefon Hafızası 70 MB Desteklediği Hafıza Kartı MicroSD Bağlantı Bağlantı EDGE Wap GPRS Bluetooth Güç Yönetimi Bekleme Süresi 275 Saat Konuşma Süresi 270 Dakika Kapasite 800 mAh Mesajlaşma Özellikleri Mesaj Türü SMS EMS MMS SMTP POP3 IMAP4 T9 Mesaj Hafızası 1000 Adet Mesajı son düzenleyen clioGT : 11-03-2008 - 10:56 |
| | |
| | #2 |
| renaultsport |
ah ne yanlış yere açtım... satılığa taşır mısınız? |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
abicim yıllardır bu forumdasın hala öğrenemedın ![]() hayırlı satışlar
__________________ |
| | |
| | #4 | |