"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| toyota varsa sorun yok | ..::samsung D900 ses yükseltme kodu::.. ACİL
ya arkadaşın teki geçen ortaya bi laf attı ''D900 ler için bi şifre varmış işte giriyosun zil sesi yükseliyo'' vs vs bende sazan gibigirdim google'a arattım forum sitelerine bağlanıyo uyguladım dediklerini deniyom ses yükseldimi yükselmedimi anlamadım (psikolojik etkide var) neyse arkadaşı arıyım dedim kayacam ya kalayı lan o ne kulaklık sesi bangır bangır yolda herkes beni dinliyo karşı taraf aynen duyuluyo ![]() neyse bi daha girdim samsung orjinal ses şifreleri die arattım aleti resetledim şimdi delikanlı gibi soruyom varmı bööle bişi gerçekten sesi yükselten şifre biliyomusunuz sonuçta kulaklık yükseldi
__________________ |
| | |
| | #2 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
e250 de oluyor bu kod d900 dede uyduğu bazı forumlarda söylenen bir hurafe ![]() Alıntı:
ancak bu durumdan sonra hoparlorde oluşacak sorunlardan garanti sorumlu değil
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| toyota varsa sorun yok |
hmm aynı menü açılmıyo yani ekranda tarif edilen menü yinede teşekkür
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Name : Erhan |
bu ayarlar speakerın zorlanmasına ve arızaya sebebiyet vermektedir. Fab. ayarları ile oynandığı için cihaz yetkili servislerde garanti harici değerlendirilir. Bilgine
|
| | |
| | #6 |
| POKERAY |
aynı olay nokialar için geçerli mi ?
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #7 |
| Name : Erhan | Geçerli değil, nokialarda böyle bir olay mevcut değil.
|
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Eski Nokia`larda 3370 vb kodlar vardi. Ses kalitesini azaltarak daha az pil yemesini sagliyordu. Sonralari `rezerve pili aciga cikarin` gibi efsanelerle forumlara dustu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|