"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
yani rıza bey şöyle özetliyeyim benim aldığım telefon süper foto çekmesi lazım buda nokianın 2.0 megapixellik bütün tellerinde var...çünkü otomobil veya diğer fotoğraflar çekerim ...hobby meselesi ...onçün d900 beni tatmin etmiyor ![]() eşyaların kıyılarını falan çok bozuk çekiyor+gölgeyi falanda karanlık çekiyor gece gbi oluyor ![]() o zaman neden dijital almadım+henüz hem dijital hem tel taşıyacak yaşta değilim onun için ikisini birden iyi yapan tel arıyorum ben ![]()
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #12 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
hem digital hem teli dedeler mi taşıyor arkadaşım.... ![]() bak bn bir aralar 6 ayda bir tel degiştirirdim 6600 ilk çıktıgında kavga dövüş aldım ki milyardı ozaman o telefon ve sonra dedim nabıom bi baktım sadece konuşuyorum o yüzden böle bir yola düştüm teknoloji güzel birşey ama herşeyi kendi amacında kullanmak bana daha mantıklı geliyor...n95=d900+kredi kartı kadan digitaller var onlardan alırsın cebinde aynı hacmi kaplar.... yakında ztn bu ceptelefonlarına tost makinası filanda baglıcaklar her şeyi yüklediler ancak bu extra hiçbir özellik sadece kendi amacına hizmet eden maldan daha iyi olmaz....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
|
evet ben hem fotoğrafı kaliteli olsun hemde konuşabileyim dedim bunları bir cihazın içinde aradım...2 seneden beri 6280 kullanıyorum.çok memnunum... ama yeni tel alacaklar bu telden falan almasın tavsiye 6500 slide
| | |
| | #14 | |
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #15 |
| evet aynennnnnn role gelemem ankaradamısın
| | |
| | #16 |
| izmirdeyim ancak 2008 planımda bir ankara olayım var ama ticari..... ![]() ama buluşuruz bi kalkış yabrız snle....![]()
| | |
| | #17 |
|
ok abiciğim lafımı olur
| | |
| | #18 |
|
nereye gelicektim bn çayyolu mu ne varmış oraya gidicem galiba oralarda olucam ama şu yaz bi bitsin ekim gibi filan düşünüyorum.... ![]() eger avatardaki civic snnse hiç girmem kalsın....gelirim yanına turlarız..... ![]()
| | |
| Reklam |
| | #19 |
|
sende hyundai h100 yokmuydu ...satılık falandı bi ara ne aldınız
| | |
| | #20 |
|
yok artık h100 mü.... ![]() clio var bnde satma işi olmadı vazgeçtik ztn durdugu yerde masraf araba kullanmıyorum ztn haftada 2-3 kere filan.....
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| d880, hakkında, samsung, yorumlarım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|