"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Samsung D880 hakkında yorumlarım
Daha önceden, D880 hakkında başlık açmıştım. Ben almadım ama abime aldık telefonu. Yorumlarımı paylaşayım dedim. öncelikle telefonun boyutları,nette gözüktüğü gibi rahatsız edici düzeyde değil. Çok abartı bir boyutu yok. Bunun dışında,standart özellikleri söylememe gerek yok sanırım. Detaylı bir inceleme yazısı değil zaten ![]() En önemli nokta, çift hat olayı. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor,hiç sıkıntı yok.. Nette bahsi geçen,2.hatta olan boğukluk mevcut. Ama, yine nette bahsi geçen ayarlarla,sesi yükselttikten sonra, problem kalmıyor. Kısıklık gidiyor kesinlikle.Bir hayli yükseliyor ses.Boğukluk kalıyor ama karşı tarafı anlamanıza "kesinlikle" engel değil.. Hatta zamanla alışıyorsunuz. Yani özellikle,irdeleyince anlıyorsunuz farkı.. Yani almayı düşünenler,bence tercih edebilir... |
| | |
| | #2 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
şekil olarak güzel ama kalın kullanımı kolaymı bilmiyorum ok tuşu çok küçük bu yüzden ok tuşuna ve sağ sol tuşlara basmak d900 ve diğer bütün kızaklı samsung telleri gibi alışmak ister ![]() çift hat olayı gerçekten güzel...doğal olarakta çalışır... yanlış hatırlamıyorsam kamerasi 3.0 dı ama 3.0 olmasına kimse aldanmasın d900 de öyle ama bişeye yaramıyor ben asla samsung kullanmam ... kullaNANA bişi demem(beni ilgilendirmez) ama şuanda NOKİA 6500 SLİDE(kızaklı) güzel bir seçenek ![]() d880 bazında bir tel alacaksanız 6500 SLİDE e bakın bence ayrıca hayırlı olsun...güle güle kullanın
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #3 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
Açıkçası telefon falan anlamam ben.. Ama çift hatlı olupta, dandik markalardan olmayan bir Samsung var.. Kamereya gelince, ben zaten hiç kullanmam.. Yarı profesyonel dijital var. Fazlasıyla yetiyor bana Telefonun kamerasını ne yapayım?Aynı modelin,kamerasız modeli olup, daha ucuza satsalar, onu tercih ederim ben ![]() Ama dediğim gibi,çift hat kullananları, 2 telefondan kurtarıyor.. Ve şu an için en iyi seçenek sanırım.. | |
| | |
| | #4 | |
| Alıntı:
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! | |
| | |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
3.0 mp 5.0 mp olması çokta lazım deil telefonda sonuçta kullandıgın şey telefon çokta fazlasını beklememelisiniz bnde d900 var pc ye attımmı fotoları gayet te güzel çıkıyor...1000+ ytl verecegime bir tele hepsinin kendi özelligi olan bir tel+digital foto+mp3 player alınabilir bnce daha mantıklı.....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #6 | |
| Alıntı:
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! | |
| | |
| | #7 |
|
bnde n95 i begenmiyom.... ![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #8 |
| ZugoR |
Babam iki telefon taşıyor buna bakıyordu ama şunu merak ediyorum iki hattanda aynı anda çağrı gelirse ne oluyor?
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #9 |
| 1.si benim telefonum n95 değil telefonuma taş atmaya çalışıyorsan ![]() ![]() ![]() 2.si n95 in neyini beğenmiyorsun abiciğim sadece kalın ama benim favorim kalın telefonlar kullanımı kolay...karizma...erkek teli ![]() çok fonksiyonlu3.sü benim tel nokia 6280 onun hakkında yorum yapabilirsin
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() 2.si herkesin gereksinimleri farklıdır bn alıcam onu sadece tel olarak kullanıcam neden okadar para bayılayım tugla kadar telefona.... ![]() 3.sü istedigim tel hakkında yorum yaparım koçum bnm severim sni git ım sın sn bnm ..... + dalgamıda geçerim.....![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| d880, hakkında, samsung, yorumlarım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|