"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Abi al bir menülerine bak, tuşlarına falan bak, anlayacaksın. Acayip kötü, öyle böyle değil. Sırf ince tasarımlarla falan insanları etkiliyor. Ha giriş seviyesi modelleri vardır, misal günümüzün 3310'lar gibi, Ulaşta ondan vardı mesela o rahat olabilir, ama böyle aşmış şeylerde aman diyeyim. Neticede pek tecrübesi olmayan herşeye de bulaşmış bir firma Samsung ve telefon işinde ciddi başarısız buluyorum. Babam D900(yada600), annem U600 kullanıyor, hakkaten kötü yani. Annemin telefonu ilk aldığımız 4-5 gün kadar kullandım, öğreneyim de öğreteyim diye. Tamam şekil hakkaten güzel olabilir, ki abartıldığı kadar değil, kayar kapak telefonları ben de severim. Ama kullanımı tam anlamıyla bir işkence yahu, deli ediyor adamı. SE ile başa çıkamıyorsam, ki herkese göre değil kesinlikle SE'ler, gider paşa paşa Nokia alırım, hiç bir avantajı yok Samsung'un. Tabii trendy meseleleri bilemiyorum. |
| | |
| | #22 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
Anladım. Bu çift hatlılar için biraz daha beklemek lazım sanırım. Samsung alternatifler arasından en iyisi de olsa, ses konusunda sınıfta kalmış çoğu yoruma göre... Teşekkür ettim fikirlerin için. | |
| | |
| | #23 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Rica ederim. Bence pek medet umma çift GSM'den. Hani mantığına bakınca, adam gibi çalışması hakikaten zor. Turkcell'in bir kampanyası var. 179tl'ye bir Nokia veriyor, acayip ince hafif bir şey, çokta şık. 1000kontör veya 1000dk veriyor ayda da. Benim aylık faturam o civarda zaten, sana fazla olabilir tabii bilemiyorum. Uygun olursa onu al mesela, enfes kampanya, beleşe çok rahat taşınabilir bir ikinci telefon almış olursun. O
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|