"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Sabit cep numaraları
blackberry henuz perakende satılmıyor bildigim kadarıyla, ancak ozel insanlara hediye olarak gonderiliyor vs... Birde bu sistem boyle olmaz, en mantıklısı Amerikadaki sistem... Her şehrin kendi kodu var. Atıyorum İstanbul, 212...Simdi ev numaraları bu kodla baslıyor dimi, cep numaralarıda bu kodla baslıyor, yani oturdugun sehrin kodu aynı zamanda senin cep numaranın kodu oluyor...Ve mesela paketler var saciyorsun, haftasonları bedava konusma, hafta ici 10 saat konusma ve haftada 300 mesaj atıyorum bu ayda sabit bir paraya geliyor, aşarsan yazmaya baslıyor vs... Tam hatırlamıyorum ama Almanyada vs. de sistem aynı...Şehir kod sistemi.. Şimdi benim 555 numaram var ama Turkcellden hizmet alıcam biraz sacma olur, Aveanın istemesi cok normal, az abonesi var ve fiyatları cok makul ama kimse numarasını vermek istemedigi icin gecmiyor..Bence şehir kod sistemi en mantıklısı...
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|