"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| s60 symbian telefonlarda (n95 ve benzeri) sertifika problemi
ya simdi biliosunuz bu 9x telefonlar 3. parti kurulan programlarda sertifika istiyorlar yani genelde forumlarda orda burda misal veriyorum webcam_program.sis(unsigned) diye geciyor programlar ve bunlari signed yapmak gerekiyor..iste bunu nasil yapicaz? symbiansigned.com diye bir site var ama 1 haftadir down durumda acilmiyor birturlu simdide p tesi acicaz demisler...varmi bunu yapmayi bilen baska bir site oneren vs? (n95 8gb ye kurulacak rotate me diye bir program icin ariyorum) (bir crack islemi degil bu programlar freeware olunca genelde unsigned oluyor nokia forumlarinda kendi sitesinde vs mevcut..illegal degil yani yanlis anlasilma olmasin.)
__________________ |
| | |
| | #2 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
|
bi ara çözmüştüm bu sorunu ama şimdi unuttum. Hatırladağım kadarıyla sertifka sorunu veriyorsa tarihi geri alarak bnu çözebiliyordun. Ya da tarihle uğraşmak istemiyorsan programdan N95'in C:/ sine girip sertifa ile ilgili bir dosyayı siliyordun. Ama dediğin unsigned sertifika ile ilgili olan değilse onu register etmen gerekiyor. Unsigned programlar 30-15gün denemeli geliyor ve yayınlandığı süreden itibaren başlıyor süreleri. Sen indirdiğinde direk açılmayadabilir programlar (o süresi geçmişse) groups.yahoo.com da bir çok faydalı bilgi bulabilirsin ![]() Grubunu iyi seçtiken sonra
__________________ Mesajı son düzenleyen barutçu : 25-02-2008 - 14:31 |
| | |
| | #3 |
| Clio RS Ph-Quick Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
aynı dertten ben de muzdaribim cozumu kolay aslında bir siteden signlamak mumkun fakat sıgn alımı sırasında IMEI numarasını sıteye yazmak gerekıyor. İleride klon vs durumlarından basım agrımasın dıye henuz deneme yapmadım. Samirin yazdıgı Nokmote de guzel yazılım. Cozersen bana da PM atarsan sevınrım.
|
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
İyi de, sertifikası yok ama ben kurmak istiyorum diye bir seçenek yok mu güvenlik uygulamalarında? Sana ne kardeşim, tamam ver uyarını da kuracağım yani. |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
E61'de sertifika kontrolünü kapatma vardı ama anlaşılan yenilerinde kaldırmışlar mıdır nedir...
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #6 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
Arkadaşlar teşekkürler verdiğiniz bilgiler için sorunu çözdüm daha doğrusu site sorununu çözmüş gayet rahat bir şekilde sertifikalandırabiliyorsunuz telefonlarınızı.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Team Lada |
benim kullandigim zamanlarda cok arkadasla bilgi paylasimi yapiyorduk ama simdi symbian tlf kullanmiyorum prg bulmak zaman ayirmak beni yoruyo
|
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Telefonu mu sertifikalandırıyorsun? Kanka sen neyden bahsediyodun |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|