"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
haha o da güzel. biz de destek@ açtık bir tane. daha doğrusu vardı da, yeniden yapılandırdık direkt bizim maillere gelsin adam gibi diye. Outlook'la ilgili sorum güncel, lakin yapılamaz diye tahmin etmekteyim. Outlook mail sadece sync için var. Ama POP mail ile Outlook mail'i de sync edebiliriz belki? ![]() Yeni bir soru. M6'yı FMA ile kontrol ediyordum. Mesaj atıp alıyordum okuyordum falan arama yaptırıyordum. ofiste büyük rahatlık valla önde laptop açıkken oradan yazmak. VM5 için böyle bir tool'umuz var mıdır=? |
| | |
| | #42 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
|
Store E-mails on storage card... dammit!! idiots
|
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
ROM Update çıkar yakında bizim cihazlar için sakinleş da ![]() Remote control olayını da bu çözer sanırım: SOTI, Inc. - Remote Control, Management and Support of all Windows based mobile devices
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #45 |
|
İş görür gibi. iGO ile sorunlarımız var. Fixlemekte çok zorlandı bu akşam, iki kere baştan fixlettim, ayarları değiştirerek. Birinde en son boğaz köprüsünde fixlettim baştan, ama hareket halindeydim kötü mü olmuştur. Deni kenarına gidip sıfırdan yapmak lazım gelecek sanırım. |
| | |
| | #46 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Valla GPS'im olmadığı için yorum yapamıcam ama bugün kırıcaktım benim aleti, biri arıyor ppt okurken no'ya basıyorum arıyor kutucuğu bir arka plana kaçıyor bir ön plana kaçıyor, telefon özelliği çıldırtıyor hakkaten iphone'da nasıl bu telefon özelliği, stabil mi?
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #47 |
|
Hakikaten telefon özelliği biraz kasıcı. iGO açıkken mesaj gelince biraz yoruyor, bilhassa bugün nasıl denk geldiyse iki defa iGO tam açılırken mesaj geldi, aptallaştı yani 10-15sn yedi resmen. iPhone daha stabil olmalı, hem daha yeni hem de telefon özelliği daha ön planda. Windows biraz ayarını tutturamamış. Caller list'e zör diye ulaşamıyorum. En kısa, yes-menu-a yapmam gerekiyor. ![]() Şu nedir şimdi. Kırmızı olanlara bağlanamadı demek sanırım. Peki bunların bir kısmı gri oluyor? O zaman ne oluyor? Bir de bunlar sabit durmuyor, paso kuzey doğu güney falan geziyorlar, ne alaka? Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 04-04-2008 - 01:21 |
| | |
| | #48 |
|
Cold Fix çok önemli dediler, dinlemediydim. ![]() 2-3dk'yı buluyordu GPS'in nerede olduğumu anlaması. Çok can sıkıcı haliyle. İlk Fix'in bilgilerini sıfırladık. İdealtepe'de Sahilde'ki köprünün denize bakan yerine çıktım, çektim arabayı sağa. ![]() 11 tane yeşertti o sırada, iyi bir rakam olsa gerek. Şu an Program tam anlamıyla açıldıktan sonra "instantly" bağlanıyor gps'e. iGO ile ilgili sorum var. POI'leri neden sadece etrafımda arayabiliyorum? Burdan yola çıkacağım İzmit'te POI aramak istiyorum. Neden Around You falan gibi bir şey deyip kalıyor öyle. Cık cık cık |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
|
Windows Mobile için Office 6.1 (Office 2007 dosya türlerini çalıştırmak için) 2007 kurabilmeniz için Pocket PC'nizde olması gereken yazılım sürümleri:
WM5'inizin sürümünü öğrenmek için; ![]() ![]() Programı ürüne kurabilmeniz için ürünün PC'nize ActiveSync ile bağlı olması gerekmektedir. * Verilen link Worldwide English için ActiveSync 'e aittir. Türkçe içintıklayınız. Download Microsoft Office Mobile 6.1 |
| | |
| | #50 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
şimdi arkadaşlar ben se m600i aldım sonunda yarın elimde olacak inşallah şimdi * buna Win mobile uydurabilir miyiz? CPU 32-bit ARM9 based @ 208 MHz Memory 60 MB Memory card Memory Stick Micro ("M2") |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|