Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Cep Telefonu

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 02-04-2008, 00:21   #31
the essence of racing

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Microsoft Mobile Forums
Q. Can I save mails on a storage card?

A. Unfortunately at this time you’re stuck at using the main memory. I ** sorry this isn’t as pleasant an experience as we would have liked it to be.

Oha be kardeşim.. Oha be kardeşim..
Böyle salaklık olur mu yaa?
Buyur buradan yak...

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2008, 01:03   #32
I`m The 6th Element....™

|RA| - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Corsa
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
MultiTouch tabii ki ileride çok iş yapacak bir teknoloji, lakin bunun böyle giriş meyvalarını abartmamak lazım.

N95'e tabii ki laf ederim. Giriş seviyesinde bir smartphone. P1i'ye süper diyip onunla kıyas etmiyorum, öyle yani daha fazlası değil. iPhone onun kadar bile değil. 6600 ikisinden de ileri bir cihazdı.

Güzel bir GPS al derim, sonradan takıyorsun hoş olsun, ama yani, bence sat senin telefonu az biraz aldığının altına, güzel bir 6915 al

Exchange çok önemlii.. Ben de bakınacağım.
Programları da tabii yeri gelince burada yatıralım.
Ben halen WM'e alışma sürecindeyim. Aa bu şarkı güzelmiş deyip dinlerken küt diye set as ringtone falan yok, acayip cins alet.

Zil sesi arıyorum bulamadım.
THX Coca Cola Theme oldu şimdilik. Crystal Clear bişiler lazım.
MP3 yerine .waw attım. Ne derece fark eder sizce? Ben psikolojikman süper diyorum.
ya neyine laf ediyosun anlamadım yani sen almadıysan güzel değildir gibi bişi oldu sende son zamanlarda
olm aldık 2 ay olcak kullanıyoruz çok memnunuz diyoruz işiden kişiye değişebilen şeyler bunlar..
touchscreenli bir pda ile karşılaştırmak tabiiki mantıklı değil dediğin gibi smartphone,ama very smart yani ben ki symbianlı büyük telefonlara falan uyuz olan biriyimdir nokia 8xxx serisinden vazgeçmem ama şimdiye kadar pili (kamerasi hiç penisimde diil) wi-fi si outlook u hatta webcam olarak kullanılabilmesi gps i (istanbul hakkaten detaylı sokak cadde hepsi var artı google dan baglanıp uydu görütüsü de veriyor ya da 2 sini senkronlayıp google earth görüntüsü üzerine gps mapı koyuyor bluetooth hiç prob çıkarmıyor.

(bazı nokialarda kapatıp açarken kitleyebiliyor misal benim 6230 gibi..) tel hafızası kendi hafızası ram rom gayet yeterli kablosu sayesinde laptoptan kurtlar vadisi açıp x bi otelin lobisinde x bi ülkede tvye bağlayıp 10-15 kişi seyredebilmek vs güzel yani...tek - si ebatları..n82 küçük..ama onun da ekranı bana küçük geliyor gps vs kullanımında.

uyuz ettin beni allaalla!

Eski 02-04-2008, 01:12   #33
I`m The 6th Element....™

Map Mode

Hybird Mode

Satalite Mode

Eski 02-04-2008, 01:22   #34
the essence of racing

La kardeşim konu PDA'lar Smartphone'lar (ki aslında bu bizim symbianlılara smartphone denmiyormuş) olursa aşağılarım

Outlook sorununda şöyle bir konuma geldik.
Sync optionsda 1da 3 day 1 week gibi seçenekle var, güzel (Microsoft ActiveSync 4.5)
Lakin,
PC'nin Outlook'unu Outlook Email isimli bir Account ile sync ediyor.
Lakin bu account sadece bu sync için var. Mail yollama şansım yok sanki. Bu account'a bir smtp-pop falan veremiyorum.

Hal böyle olunca, şirket maili için yeni bir account açıyorum. ama o account'ta sadece edge üzerinden işini görüyor, outlook ile sync olmuyor?

Böyle mi olmak zorunda.

Bir adet account istiyorum.
Alayım buradan mail'i dışarıdayken, göndereyim de aynı zamanda.
Laptop'a bağlayınca da Inbox'ı sync etsin.
olmaz mı?

Eski 02-04-2008, 01:27   #35
I`m The 6th Element....™

video demiştin öteki konuda dur upload ettim bi dl yapıp izle kaliteyi çözünürlüğü (fikrini söyle banamı öyle gelio bende biliim ama tarafsız ol oyarım)

Mesajı son düzenleyen |RA| : 02-04-2008 - 01:33
|RA| Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2008, 01:30   #36
Çılgın Programcı

80486 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
Alıntı:
La kardeşim konu PDA'lar Smartphone'lar (ki aslında bu bizim symbianlılara smartphone denmiyormuş) olursa aşağılarım

Outlook sorununda şöyle bir konuma geldik.
Sync optionsda 1da 3 day 1 week gibi seçenekle var, güzel (Microsoft ActiveSync 4.5)
Lakin,
PC'nin Outlook'unu Outlook Email isimli bir Account ile sync ediyor.
Lakin bu account sadece bu sync için var. Mail yollama şansım yok sanki. Bu account'a bir smtp-pop falan veremiyorum.

Hal böyle olunca, şirket maili için yeni bir account açıyorum. ama o account'ta sadece edge üzerinden işini görüyor, outlook ile sync olmuyor?

Böyle mi olmak zorunda.

Bir adet account istiyorum.
Alayım buradan mail'i dışarıdayken, göndereyim de aynı zamanda.
Laptop'a bağlayınca da Inbox'ı sync etsin.
olmaz mı?

bizde yok dertler webmail var kurdum yedi şirkette voice massenger HP çatur çutur...

Reklam
Eski 02-04-2008, 01:46   #37
I`m The 6th Element....™

Deneme

aha tıkla bak bakiim bi

Eski 02-04-2008, 11:02   #38
the essence of racing

Denizhan webmail bizde de var da, Outlook varken onu kullanayım istiyorum yani. Attachment'larla da işim olabiliyor benim.

Eski 02-04-2008, 11:04   #39
the essence of racing

İzledim şimdi vidoeyu.
Server'a ayar çekin 160kb/s'den yukarı çıkmadı.

Kanka zört diye anladım telefon olduğunu. Ha telefon var telefon var tabii, 6600'ın çektiği videoya benzetmiyoruz herhalde. Ama ufak bir lensle işlemciyle alındığı belli oluyor.

Benim fotoğraf makinası daha düşük çözünürlükte, ama daha kaliteli video çekiyordu mesela.
Bunda anlıyorsun yani işi biliyorsan.
Ha kötü mü, cep telefonuna göre süper tabii ki. Veya yanında taşıdığın bir video çekme cihazı olarak bakarsan çok iyi. Cebimde dursun diye aldığım slim foto makinaları da bundan çok daha iyi çekemezler zaten. O açıdan tabii ki çok iyi.
Ama tutup kralın biri ikide bir DVD kalitesinde video falan derse ben de buldum mu kötülerim

Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 02-04-2008 - 11:08
Eski 02-04-2008, 11:08   #40
Çılgın Programcı

80486 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
Alıntı:
Denizhan webmail bizde de var da, Outlook varken onu kullanayım istiyorum yani. Attachment'larla da işim olabiliyor benim.
bizde ilkel teknoloji var koca şirkette birtane mail adresi var zaten birilerinin mail atabileceği,elden gelse faxı bile oraya attıracaklar...

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları