"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Oha be kardeşim.. Oha be kardeşim.. Böyle salaklık olur mu yaa? Buyur buradan yak... | |
| | |
| | #32 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Alıntı:
![]() olm aldık 2 ay olcak kullanıyoruz çok memnunuz diyoruz işiden kişiye değişebilen şeyler bunlar.. touchscreenli bir pda ile karşılaştırmak tabiiki mantıklı değil dediğin gibi smartphone,ama very smart yani ben ki symbianlı büyük telefonlara falan uyuz olan biriyimdir nokia 8xxx serisinden vazgeçmem ama şimdiye kadar pili (kamerasi hiç penisimde diil) wi-fi si outlook u hatta webcam olarak kullanılabilmesi gps i (istanbul hakkaten detaylı sokak cadde hepsi var artı google dan baglanıp uydu görütüsü de veriyor ya da 2 sini senkronlayıp google earth görüntüsü üzerine gps mapı koyuyor bluetooth hiç prob çıkarmıyor. (bazı nokialarda kapatıp açarken kitleyebiliyor misal benim 6230 gibi..) tel hafızası kendi hafızası ram rom gayet yeterli kablosu sayesinde laptoptan kurtlar vadisi açıp x bi otelin lobisinde x bi ülkede tvye bağlayıp 10-15 kişi seyredebilmek vs güzel yani...tek - si ebatları..n82 küçük..ama onun da ekranı bana küçük geliyor gps vs kullanımında. uyuz ettin beni allaalla! ![]()
__________________ | |
| | |
| | #33 |
|
Map Mode ![]() Hybird Mode ![]() Satalite Mode
__________________ |
| | |
| | #34 |
|
La kardeşim konu PDA'lar Smartphone'lar (ki aslında bu bizim symbianlılara smartphone denmiyormuş) olursa aşağılarım ![]() ![]() ![]() Outlook sorununda şöyle bir konuma geldik. Sync optionsda 1da 3 day 1 week gibi seçenekle var, güzel (Microsoft ActiveSync 4.5) Lakin, PC'nin Outlook'unu Outlook Email isimli bir Account ile sync ediyor. Lakin bu account sadece bu sync için var. Mail yollama şansım yok sanki. Bu account'a bir smtp-pop falan veremiyorum. Hal böyle olunca, şirket maili için yeni bir account açıyorum. ama o account'ta sadece edge üzerinden işini görüyor, outlook ile sync olmuyor? Böyle mi olmak zorunda. Bir adet account istiyorum. Alayım buradan mail'i dışarıdayken, göndereyim de aynı zamanda. Laptop'a bağlayınca da Inbox'ı sync etsin. olmaz mı? |
| | |
| | #35 |
|
video demiştin öteki konuda dur upload ettim bi dl yapıp izle kaliteyi çözünürlüğü (fikrini söyle banamı öyle gelio bende biliim ama tarafsız ol oyarım )
__________________ Mesajı son düzenleyen |RA| : 02-04-2008 - 01:33 |
| | |
| | #36 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
bizde yok dertler webmail var kurdum yedi şirkette voice massenger HP çatur çutur... | |
| | |
| Reklam |
| | #38 |
|
Denizhan webmail bizde de var da, Outlook varken onu kullanayım istiyorum yani. Attachment'larla da işim olabiliyor benim. |
| | |
| | #39 |
|
İzledim şimdi vidoeyu. Server'a ayar çekin 160kb/s'den yukarı çıkmadı. ![]() Kanka zört diye anladım telefon olduğunu. Ha telefon var telefon var tabii, 6600'ın çektiği videoya benzetmiyoruz herhalde. Ama ufak bir lensle işlemciyle alındığı belli oluyor.Benim fotoğraf makinası daha düşük çözünürlükte, ama daha kaliteli video çekiyordu mesela. Bunda anlıyorsun yani işi biliyorsan. Ha kötü mü, cep telefonuna göre süper tabii ki. Veya yanında taşıdığın bir video çekme cihazı olarak bakarsan çok iyi. Cebimde dursun diye aldığım slim foto makinaları da bundan çok daha iyi çekemezler zaten. O açıdan tabii ki çok iyi. Ama tutup kralın biri ikide bir DVD kalitesinde video falan derse ben de buldum mu kötülerim Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 02-04-2008 - 11:08 |
| | |
| | #40 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|