"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Gelecek için bikaç yorumda bulunursam, ekranlar gidecek büyüyecek ve Fikretin dediği gibi multitouch olayı önem kazacak diye düşünüyorum. HTC'nin mesela Advatange X7510 modeli gibi modelleri diğer firmalardan da görecez gibi ![]() Ozan exchange ile ilgili pek bir bilgim yok ama detaylı bir araştırma yapabilirim yarın akşama Bu arada WM'li cihazlar için güzel programları listelesek hoş olmaz mı?
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #22 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
yaz gelsin işler rahatlasın buraya bi sürü program yığacam luzumlu luzumsuz... hand made
|
| | |
| | #24 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
bende bir danışayım bu işten anlayanlara...asus p535 teki windows mobile 5.0 yerine 6.o yüklememin bana artısı veya eksisi olur mu dersiniz?asus ücretsiz upgrade yapıyormuş diye duydum şu an garantideki makinelere..
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| abi bluetooth varmış senin cihazda, gerekli programı edinirsen bir de bluetooth gps aldımıydık sana tamamdır
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #27 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-08-2005 Şehir: İzmiR Yaş: 22
| ROYALTEK BLUETOOTH GPS MOUSEVE HEDIYESİ, #8788986 Gittigidiyor.com Daha uygun fiyata da bulunabilir..
__________________ |
| | |
| | #30 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
MultiTouch tabii ki ileride çok iş yapacak bir teknoloji, lakin bunun böyle giriş meyvalarını abartmamak lazım. N95'e tabii ki laf ederim. Giriş seviyesinde bir smartphone. P1i'ye süper diyip onunla kıyas etmiyorum, öyle yani daha fazlası değil. iPhone onun kadar bile değil. 6600 ikisinden de ileri bir cihazdı. ![]() Güzel bir GPS al derim, sonradan takıyorsun hoş olsun, ama yani, bence sat senin telefonu az biraz aldığının altına, güzel bir 6915 al ![]() Exchange çok önemlii.. Ben de bakınacağım. Programları da tabii yeri gelince burada yatıralım. Ben halen WM'e alışma sürecindeyim. Aa bu şarkı güzelmiş deyip dinlerken küt diye set as ringtone falan yok, acayip cins alet. ![]() Zil sesi arıyorum bulamadım. THX Coca Cola Theme oldu şimdilik. Crystal Clear bişiler lazım. MP3 yerine .waw attım. Ne derece fark eder sizce? Ben psikolojikman süper diyorum. ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|