"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| Watch |
peki ben birsey soruyım şirket maillerini telefondan almak için servera birşeymi yüklemek gerekiyor ? telefon htc touch
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
yoo; mail hesabından outlook gibi pop 3 ayarlarını yaptıgında alıyorsun direk..
__________________ |
| | |
| | #14 | |
| ...TeaM RiDeRS... | Alıntı:
![]() mail olayında adamlar aşmış özellikle veri güvenliği hat safada. acayip bi kriptolama özelliği var. Ama bireysel olarak gereksiz tabi kullanılma amacıda kurumsala yönelik. Blackberry hakkında bilgi verebilirim geçen hafta milpaya kurdum sistemi çiçek gibi oldu | |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
exchange ise mailler ewt birkaç ayar yapman gerekir iTsUp2u.. Tkr, msn.. Denizhan, Windows Mobile.. Symbian marka model bazlı olmasından dolayı çok puan kaybediyor. Standardı yok. |
| | |
| | #16 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Naman, geldim kayıpsın? Exchange'i bende Mobile Outlook'a alacağım ama ince ayar yapıcaz işte, akşamı bekliyorum dalmak için. Yoksa.. Mailbox'm şu an 350mb, alamam herşeyi. ![]() 3 günlük mailleri tut mesela, veya 1 haftalık. Böyle bir şekli olması lazım. Calendar'ı aldım mis oldu, mailleri de alırsam rahat edeceğim biraz. Ev-Ofis GPS devam.. İyi oluyor bakmayın gereksiz gibi olduğuna, zira benim yollarımı öğreniyor bence bu alet. İlk sabah Ataşehir'e gümrük kapısından gelirken ben, dön geri lan diye inat etti tonla, az önce Kozyatağı'ndan geldim, baktım Padrino'nun ordan sağa dön diyor. |
| | |
| | #17 |
| Watch |
ya blackberry için var, servera yükledikte bu htc touch için olanını bilmiyorum, uff gps'i ayrıca nasıl kullanıyorsunuz ben onuda beceremedim aslında ben 6 aydır bi bok beceremedimde neyse
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #18 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
java varken windows, symbian ne farkeder profesyoneller icin windows bence. iPhone os da cok saglam girdi piyasaya, unutmamak lazim. adamlar super bi multitouch os yaptilar, windows tarafinda ancak windows mobile 7.0 ile gorebilecegiz. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yahu bir multitouch'a bu kadar bayılmanın anlamı ne. ![]() iPhone'u sokmayın şunların arasıra gözünüzü seveyim. N95 kadar yeri yok burada. Şekilli ve image-tech diye satıyor işte. ![]() Exchange konusunda yardim bekliyorum halen. Sifir bilgiyle tiple girmek istemiyorum bu ise, deliririm yemin ediyorum. |
| | |
| | #20 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
gelecegin teknolojisi multitouch, bunu bize ilk sunan iphone, niye tu kaka edelim ki. n95'e de gecirmeden duramamissin yine nesi var n95'in, tamam touchpad degil, qwerty degil, onun disinda mukemmel bir smartphone.o sekilli nokia senin bayildigin pda ureticilerinden 10 kat fazla destek veriyor developer'lara hem software hem hardware olarak.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|