Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Cep Telefonu

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 22-08-2008, 10:38   #101
the essence of racing

Yardım edecek bir şey yok. Outlook Hierarchy oluşturamıyorsun, dediğin gibi sadece Contacts'ı görüyor. Ben ondan mütevellit Contacts'ın altında bir hierarchy tutuyorum, contacts'ta ise sadece telefon rehberi, arada geçiş falan.

Bir numara daha var, POP3 ile Outlook folderını ayrı ayrı açmak zorundasın. Activesync ile aldığın outlook folderına pop3 ile send/receive yapamıyrosun.

sonracığıma mailleri storage card'da depolayamıyorsun ama attachmentları depolayabiliyorsun.

Teşekkürler Jerky

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-08-2008, 10:47   #102
Çılgın Programcı

80486 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
yok ben şileden karadenizliyim
rica.
614c de win5 mi var 6 mı?

denizhan naptın olm telefona?

winmobile5 için sorum var.. browser tavsiyesi istiyorum.. tab lı olmalı.. iphone-fancy tarzı şeyler istemiyorum, sade olursa iyidir.
opera kurdum hiçbişey anlamadım resmen çalışmadı bile, koca koca ikonlar falan.
dayanamadı çöktü 4mb lik 5 dosyayı aynı anda bluetooth mesajı olarak yollamaya kalktım o arada başaka şeylerde karıştırıyordum cihazda bi baktım mesajlar açılmıyor falan neyse update ettim kendine geldi

Reklam
Eski 22-08-2008, 10:48   #103
_61_

jumaru - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

benim de aklıma contacts ın içine ne var ne yok gömüp öyle active sync yapmak geldi. sonra düşününce garip bir çözüm oldu, pörtleyebilir gibi geldi. sonra uzun iş, diyelim contacts a kopyaladın diğer contactları da, sonra nasıl geri döneceksin vs. vs.

senin yöntem güzel ama osenelerdir turmuş bir şirket contact listesi var, bir de benim kendi listem var, şimdi bunu tek yerde toplamak için düzenlemek uzun iş, uğraşılmaz, zaten makine de benim değil, pda dan da soğudum galiba aldım hevesimi. bu hayattan da bıktım :P

nokia e71 ulan

çok saol killing.

Eski 22-08-2008, 10:50   #104
the essence of racing

bu ne bohem ?

Bizim de firma contactları var public folder'da.. onu işte kopyaladım benimkinin altına, lazım olanı çekiyorum. 5000kişinin telefonunu da saklamyım bi zahmet pdamda heuahe

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2008, 05:06   #105
Name : Erhan

Jerky - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Seat Leon & Vw Polo Classic
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
Yardım edecek bir şey yok. Outlook Hierarchy oluşturamıyorsun, dediğin gibi sadece Contacts'ı görüyor. Ben ondan mütevellit Contacts'ın altında bir hierarchy tutuyorum, contacts'ta ise sadece telefon rehberi, arada geçiş falan.

Bir numara daha var, POP3 ile Outlook folderını ayrı ayrı açmak zorundasın. Activesync ile aldığın outlook folderına pop3 ile send/receive yapamıyrosun.

sonracığıma mailleri storage card'da depolayamıyorsun ama attachmentları depolayabiliyorsun.

Teşekkürler Jerky
rica ettim

Senin senkronize sorunun daha öncede irdelemiştik ama olmadı. Şimdi tekrar yazınca belki denemediğin bişey geldi

Activesync ile aldığın dosyaları senkronize etmek için PDA üzerinden activesync'e gelip mail ayarlarını yaparsan senkronizasyon yapıp mailleri outlook folderına alabilirsin yanılmıyorsam.

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları