"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yardım edecek bir şey yok. Outlook Hierarchy oluşturamıyorsun, dediğin gibi sadece Contacts'ı görüyor. Ben ondan mütevellit Contacts'ın altında bir hierarchy tutuyorum, contacts'ta ise sadece telefon rehberi, arada geçiş falan. Bir numara daha var, POP3 ile Outlook folderını ayrı ayrı açmak zorundasın. Activesync ile aldığın outlook folderına pop3 ile send/receive yapamıyrosun. ![]() sonracığıma mailleri storage card'da depolayamıyorsun ama attachmentları depolayabiliyorsun.Teşekkürler Jerky |
| | |
| | #102 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| _61_ Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 24
|
benim de aklıma contacts ın içine ne var ne yok gömüp öyle active sync yapmak geldi. sonra düşününce garip bir çözüm oldu, pörtleyebilir gibi geldi. sonra uzun iş, diyelim contacts a kopyaladın diğer contactları da, sonra nasıl geri döneceksin vs. vs. senin yöntem güzel ama osenelerdir turmuş bir şirket contact listesi var, bir de benim kendi listem var, şimdi bunu tek yerde toplamak için düzenlemek uzun iş, uğraşılmaz, zaten makine de benim değil, pda dan da soğudum galiba aldım hevesimi. bu hayattan da bıktım :P nokia e71 ulan çok saol killing.
__________________ |
| | |
| | #104 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
bu ne bohem ? ![]() Bizim de firma contactları var public folder'da.. onu işte kopyaladım benimkinin altına, lazım olanı çekiyorum. 5000kişinin telefonunu da saklamyım bi zahmet pdamda heuahe |
| | |
| | #105 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
![]() Senin senkronize sorunun daha öncede irdelemiştik ama olmadı. Şimdi tekrar yazınca belki denemediğin bişey geldi ![]() Activesync ile aldığın dosyaları senkronize etmek için PDA üzerinden activesync'e gelip mail ayarlarını yaparsan senkronizasyon yapıp mailleri outlook folderına alabilirsin yanılmıyorsam. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|