"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| PDA, Blackberry, Palm, Smartphone Genel Başlığı
Bu ağır görevi üstlenmiş bulunuyorum ve başlığımızı açıyorum, hayırlı olsun
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
ozaman başlayalım konuya şimdi mobil gelecek windows mobile de mi? yoksa symbian da mı? bence win mobil çok daha kullanışlı ama daha çok satılan cihazlar symbian ağırlıklı sizce gelecek hangisinde olacak?... |
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ya smartphnoe'ları berry'leri ne sokuyorsun buraya, ucube aletler. ![]() hemen şımardım ![]() gelecek derken? ![]() Normal kullanıcı için tabii ki symbian. alo alo diyen iki de ufak uygulama isteyen adama wm kullandırtamazsın, mümkün değil. ilk sorumuz geliyor. iGO 2006 var. dün geceden beri totalde 3 kere restart'a sebep oldu. ben iGO dedim, makina restart attı. neden olabilir? sanırım 3'ünde de iGO açıktı, power(profile) düğmesine basarak çıktım, 10dk sonra start>iGO dedim bir alakası olabilir mi? |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Abi eziktir meziktir ama elektroniktir sonuçta hak geçmesin ![]() Power düğmesine basınca komple kapatıyor mu programı yoksa minimize mi ediyor?
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #5 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
normaldir kesin kurcalamışsındır orasını burasını | |
| | |
| | #8 |
|
Bişi yapmadım ben ![]() baba ben ellemedim valla ![]() ![]() direkt kapatıyor, running'de görünmüyor igo |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #10 |
|
M6'yı satmazsam iki tane olur. ![]() Exchange-Outlook-Webmail 'le ilgili efsane bir soru soracağım gün içinde. Bilgilerinizi güncelleyin. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|