"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| omnia
samsung omnia hakkında bilgisi olan varmı acaba rekalmlarda gördüm ancak izmir agoradaki samsung bayinde göremedim gerçi adamada sormadım... ![]() çok şık güzel bir telefona benziyor...elle tutan bakan gören varmı...?
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
neymiş bee süper yeni gördüm bu kadar paraya yazık ya 1 senede yarıya fiyatına düşer
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 | |
| Alıntı:
bnm ihtiyarın kaplamalar filan bozulduda degiştirmek lazım... 6 ay sonra alırım bn bunu bi 600 e filan...![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #4 |
| Name : Erhan |
WM 6.1 yazılımı var üstünde. Bildiğin pocket pc yani ama son versionu. 5.0 kamerası GPS'si radyosu falan var. Ağır ve büyük bir cihaz. Ben çok beğenmedim açıkcası. |
| | |
| | #5 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
oncelikle iphone kopyasi tek basina dusunursek cok iyi telefon. iphone ile karsilastirirsak arayuzu daha yavas, dokunmatik ekrani daha tepkisiz, multitouch degil, ekrani daha soluk, seklen de biraz takoz.5mp kamera var. kamera onemliyse sinifinda tek secenek, alabilirsin bence |
| | |
| | #6 |
|
yok yaa bn almayım bunu telefonun şekli şemali çok hoşuma gitti ama bn sadece telefon olarak kullanıcam için birçok gereksiz özellik var ztn çok ta pahalı neyse bnm ihtiyarla devam edelimde daha ileride alırız belki...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #7 |
| ZugoR |
İhtiyarın adı ne? İhtiyar diyip geçiştirme Benimde var 6-7 senelik moruk saat gibi çalışıyor
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
n96 gelıyor bekleyın
__________________ |
| | |
| | #9 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Nokia bu tarz telefonları çok kalın yapıyor.
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
tr.de ne kadar fiyatı? portekizdeyim ben 450 euro almayı düşünüodum burda ama sonra biraz pahalı geldi...tr.ye gelirken alıp gelebilirim ama baya iyi özellikleri kağıt üzerinde kullananlardan da yorumları almak lazım tabi...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|