"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| ask; sari lacivert... | evet, 3.jenerasyondan kasit; tv goruntulu arama vb. gibi ozellikleri desteklemesi ama sebeke buna izin vermeli. ben fransada kullaniyorum burda mevcut. insanlar bikmis artik ozellik sayilmiyor buralarda ama daha turkiye'ye gelmedi tartisip duruyorlar turkcell aldi diye biliyorum ama cikana kadar burda neler cikar neler. tv tusu yok sebeke indiriyor menuye.ekranin uzerindeki kameradanda karsilikli goruntulu arayabiliyorsun tipki bilgisayardaki gibi. kafani karistirmiyim, tekrar hayirli olsun insallah ilerde N95'e gecersin.
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #52 |
| bağa bişi olmazz |
sağolasın Ahmet..
|
| | |
| | #53 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: bahçeşehir Otomobil: 20O6 hdi
|
hayırlı o0lsun arkadaşım ama 6500 da arkadaşlara tawsiy ederim çok güzel bi tasarımı war .. tam isadamı telefonu tabirine kullanabilceğimiz bir telefon ![]() |
| | |
| | #54 |
| _61_ Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 24
|
E 51 tercih ederdim Hatta geçen Vatan' da %28 artı 5 taksit kampanyası oldu 450 civarında bi fiyata denk geliyodu. Yine de telefon alacak olsam E 51 düşünürüm PDA olmadıkça. Hımm takas olmuş. Güle güle kullan.
__________________ Mesajı son düzenleyen jumaru : 12-03-2008 - 12:20 Sebep: alışverişin yapıldığını geç çakozlama |
| | |
| Reklam |
| | #55 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
e51 çok iyi telefon ama SAR değeri aşırı yüksekmiş. 1.40 mı ne. bünyeye zararlı yani e51.
|
| | |
| | #56 |
| bağa bişi olmazz |
teşekkürler arkadaşlar |
| | |
| | #57 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
tebrik ederim güzel seçim.. kullanı kolaylığı fazla özelliği ve hızıyla yeterlidir.. zamanı geçmiş belki ama bede 6680 war one dersen N70 ten bi önce çıkan işlemci hızları vs.. aynı tip oalrakta birbirine çok yakın telefonlar farkı ne dersen benimki 1,3 mp N70 2,0 mp hafıza kartı farkları war sanırım onun dışında parça oalrak aynı istediğini yapabilirsin o telle tv izle,nete gir,foto video çek,müzik dinlevs..N73 alsaydın mesela müzik seti gibi ses çıkıyo telefonda.. hyrlısı olsun
|
| | |
| | #58 |
| bağa bişi olmazz |
Arkadaşlar bi sorunum var..çektiğim videoyu pc ye atıyorum ama çektiğim görüntüyü göremiyorum sadece ses olarak açılıyor..müzik dinleme programı winamp yüklü ben de,,dosyaya tıkladığımda direk o açılıyor sadece sesi duyabiliyorum görüntü yok,ne yapmam lazım?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|