"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #42 |
| bağa bişi olmazz |
sağolun arkadaşlar E900 den memnundum,ben alışmıştım gayet rahat kullanıyordum ama bilmeyen biri eline aldığı zaman kullanmakta güçlük çekiyordu dokunmatik tuşlar biraz hassas,parmak yakınlaşınca menüden çıkabiliyor ama benim parmaklar alışmıştı ve hiç sorun yaşamıyordum..aldığım N70 ise dediğiniz gibi daha iri bi telefon ama sonuçta menüsü müziği herşeyi daha iyi özlemişim nokia kullanmayı..
|
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
hayırlı olsun ![]() Ben de Cuma akşamı n70i satıp u600 aldım umarım pişman olmam nokiadan sonra |
| | |
| | #44 |
| BNG & VTEC |
abi bende n73 var her goren satıon mu dıor baya guzel bı telefon tek eksıgı modemı yok
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| | #45 |
| bağa bişi olmazz |
hayırlı olsun Volkan.. N73 güzel makina Kamer. |
| | |
| | #46 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
Hayırlı olsun telefonun dewamlı nokıa kullanıcısı olarak n70 ılk cıktıgında almıstım guzel telefondur bıraz kaba olabılır ama menusu falan rahattır sadece eksık yanı modem ve gece cekımıdır ,gunduz guzel foto ceker dıger 2.0 pıksellere bakarak yalnız gece karanlık ortamda onu sölemem 1 az zor ısıgı yetersız kalıyor ,pılıde cok muzık dınlemem konusmam dersen ortalam 4 gun falan gıdıyor , su anda bendede n 73 war onun eksıgı sadece modemı yok en son cıkan 5.0 megapıksel kameralı n82 ,n 95 gıbı modellerde ısıgı daha fazla versın xenon flas koymuslar bakalım onlarıda alınca denerız artık azcık bılgı verıyım dedım telle ılgılı |
| | |
| | #47 |
| bağa bişi olmazz |
teşekkürler MTK ![]() nokia N99i çıkmış şuan piyasada satışta ama kaçak üretim..tv izleyebiliyorsun,sesini değiştirip konuşabiliyorsun,olgun kadın sesi,erkek sesi,buğulu ses gibi bikaç çeşit ses yapabiliyorsun,tipi ise çok güzel..gördünüz mü bu telefonu? fiyatı 340 ytl..alınır mı alınmaz mı sizce? |
| | |
| | #48 |
| ask; sari lacivert... |
cem, hayirli olsun. 2 yildir N70 kullaniyorum aldigima pisman olmadim, zamanla buyuklugune alisiyorsun. ilk aldigim zamanlar heveslenmistim televizyon izliyordum ve görüntülü arama cok yapiyordum ama fatura'ya eklenince hevesim kursagimda kaldi. 1998 yilindan beri nokia'dan baska tlf kullanmadim.
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
volkan u600 kadar kötü telefon az kullandım |
| | |
| | #50 |
| bağa bişi olmazz | aha geldi ![]() sağol Ahmet..tv özelliğide mi var bunun yahu? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|