"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| POKERAY |
cem abi en son telefon hakkında konuşuyorduk konuyu nereye getirdiniz yine
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
1 ay standby'da bile kalamaz N70 herhangi bir pille. ![]() Tavsiye etmem. Build Quality'leri çok kötü N Series'in, görüntülerinin aksine. Bilhassa 70-73'ler için geçerli bu, 93-95'ler daha iyi. Elinde kalır bir süre sonra muhtemelen. |
| | |
| | #23 |
| bağa bişi olmazz |
walla ya hep senin yüzünden
|
| | |
| | #24 |
| bağa bişi olmazz |
of Ozan ya of ya biri çıkıpta kötülemese keşke diyordum neyse çoğunluğa bakıcaz artık.
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
E dost acı söyler ![]() Tipine mipine vurulma yani ![]() N80'lerde durum farklı mı onu bilmiyorum bak, onu araştırabilirsin. Ya da al bir K790i parçala parçala kullan |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Baya para vermiştim zamanında ama kesinlikle hak ediyor parasını. Şu an bu fiyata düşmüşken alınabilir, ben bulabilirsem siyah u600 alıcam gerçi bunu verip ama |
| | |
| | #27 |
| bağa bişi olmazz |
hepsine baktım,bana en uygunu N70..N'nin diğer modellerini hiç beğenmedim,kimisi de fiyat olarak uymuyor,uyar uymasına da,ne gereği var..neyse evet gelsin yorumlar..güncel |
| | |
| | #28 | |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Alıntı:
vay şer.... yalanmı sölemiş ![]() gerçekten öyle dedi ama istediğin kadar müzik dinle pil bitmiyor uzun süre gidiyor dedi..pil özel bir pilmiş ama orjinal deiğiil.
__________________ ![]() | |
| | |
| | #29 |
| bağa bişi olmazz |
hemen şarz oluyomuymuş |
| | |
| | #30 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
|
şarz yada şarj ![]() bilmem uzun sürer herhalde kolaymı 1 ay gitmek
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|