"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bağa bişi olmazz | Nokia N70 iyi midir?
N70 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? N serisinde en çok bunun tipi hoşuma gidiyor..yada N serisi olmayan ama benzer tip ve özelliklerde olan bi model tavsiyeniz var mı?
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
geçende bi abimle konuşurken n70 ler için çok iyi telefon demişti...özel bi pili varmış o pille 1 ay kadar gidiyormuş şarjı..müzik filan dinlerken hemde yani..tipide güzel ben olsam alırım.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
yaw öle dedi vallahi..normal pillerden deilmiş başka bi yerden almış o özel bir pilmiş...müzik filan dinleyerek yani istediğin şeyleri yap telefonda yine uzun süre dayanıyomuş.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
|
sabah gazetesı al orda var bı ılanda cok ucuz ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #6 |
| Keptın |
412 ytl ye düşmüş fiyatı biyerde görmüştüm. güzel telefon Cem bence kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| bağa bişi olmazz |
uğraştırma beni şimdi ya söyle ne yazıyo
|
| | |
| | #8 | |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Alıntı:
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr | |
| | |
| | #9 |
| Keptın | noldu canım bi problem mi vardı
__________________ |
| | |
| | #10 |
| bağa bişi olmazz |
haha |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |