"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hahaha hepsi HP ortama bak rezil herifler ![]() nerde alıyon lan ccnp'yi? ben de dadanayım bir ara diyorum 2008 baharında yazında.. N dediğin n büyük yalanı abi nokyanın.. rezil rüsva şişirilmiş telefonlar. haha itlerin istilası ![]() Metal banko abi yaş ilerlememişse. telefon da haliyle öyle oluyor.. bir araştırma yapıcam ben. 6600 sahibi olmamış IT aranıyor diye.. Deniz var sanırım bir tek ![]() hayko jetqiL ruLLaz ![]() son aldığım efsane duyumu.. bilgisayarcının kızı olur laneti şeklinde çok yerde aldım duyumları. En son bir müşteride itlerden birinin oğlu oldu.. havai fişek falan atacaklardı herkes şok ![]() ama eleman bayağı yeni, windows networking falan da bilmiyor hiç, ondan erkek olmuştur zaten.. az ping atmayı falan bile öğrensin, hemen bitane kız re-spawn olur evin içinde ![]() ![]() |
| | |
| | #42 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
benimde 7650im oldu 2 kere çalışmaz hale getirdim bana dayanamadı ve nokia ile vedalaştım | |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
|
ben6600'da bıraktım o işi. Memnundum dönemine göre ama.. bir yere kadar. abi..kendi ettiğim lafa gülüyorum deminden beri.. herif ping atıyo evin içinde kız respawn oluyo.. ringoo |
| | |
| | #44 |
| ...TeaM RiDeRS... |
6600 bende kullanmadım olm halk ekmeği gibi telefondu uyuz oluyodum gidip zaymıns sx1 almıştım |
| | |
| | #45 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #46 |
|
olm o halk ekmeğini tereyağı ile eritince nasıl süper oluyor bilsen ![]() üff siemens almış gidip.. memnun musun hahaha valla.. bayağı popüler olduktan sonra aldım ben.. çok pahalıydı bir de işte herkesde vardı. azaldı piyasdan, ondan sonra aldıydım. ondan önce ajanda + rotring tikkyII |
| | |
| | #47 |
| ...TeaM RiDeRS... |
oo siemens'i ilk aldığımızda daha yeniydi tuşlar yanda mavi mavi çok ciksti milletin yanında agiladan online olmalar falan eğlenceliydi. ne zamanki mesaj yazarken terlediğimi anladım o dakika sattım telefonu ![]() yinede 6600'dan güzeldi şekli vardı hiç olmassa |
| | |
| | #48 |
|
işlev önemli işleeev.. Şekilciysen sana Crea P4 verelim ![]() Ben de giredim agileden.. arkadaşın evindeyiz. ben yatakta yatıyorum o da 1mt öneümde pc başında.. nasıl uyukluyorum ağzımı açacak halim yok girdim msn'den küllüğü uzatsana yazdım |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
|
Sony ericsson w960 geliyor tavsiye ederim.
|
| | |
| | #50 | |
| ...TeaM RiDeRS... | Alıntı:
![]() şekil derken özellik olarakta daha iyiydi erkanı daha netti simbian'ın daha hızlı çalıştırıyodu ama tuş olayı tam kanserlikti | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|