"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Şekil faktörü abi... Para varsa alırsın... Asıl para olmayıpta 6 aylık gelirini buna bağlayıp sonra kontorsuzlukten çağrı bırakan tipler falan var onlar cok komik...
__________________ Team VW |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ya para varsa alırsın tabii de. Neticede manasız fiyatlı olan şeyler, daha anlamlı ve prestijli şeyler olmalı. Misal bir gece kulübüne gidersin, aşırı pahalıdır ama orada rahatsız edecek tipler barınamaz fiyattan dolayı. Veya C-bostandaki paralı beachler gibi. Ama telefonda bir şey olmuyor. Al yani sen adamla ne kadar maytap geçsen de elin amelesi, 2 ay sonra alabiliyor o telefonu. Bir anlamı kalmıyor. |
| | |
| | #23 |
|
O kadar içerliyorsan vertu falan var ilersinde abi olmadı 3-5 karatlık elmas attırıverirsin telefonun kenarlarına al sana olur o zaman
| | |
| | #24 |
|
Vertu olabilir bak, ama onlar da çok tipsiz yani, en azından bana göre. ![]() Telefonun bu derece değerli olması baştan çok yanlış geliyor bana ya, neyse. |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
|
Abicim adam 500.000 euroluk arabaya, 2 milyon euroluk yata biniyorsa elindeki alette 800 liralık telefondan fazlası olabilsin yani
| | |
| | #26 |
|
İyi de o söylediklerinin hepsi, bir şekilde o fiyatlarının yanında işlevlerine ultra bir şeyler katabiliyorlar. Ancak telefon, yine sadece telefon, sadece görüntü ve imaj yaratabiliyor, onu da sadece fiyat etiketi ile yapabiliyor. Yat, araba, ev vb. bunlar böyle değil. Bu bana manasız geliyor işte. Gerçektir doğrudur ona itirazım yok tabii ki. |
| | |
| | #27 | |
| nuriQocca | Alıntı:
hergün oLduğum yerLer zaten araba varmıydı dikkatimi çekmedi doLanıyodum oraLarda..bi daha geLirsen mutLaka ara..geLeceğin zaman numaramı veririm..PM at yeter..hay aLLah ya
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. | |
| | |
| | #28 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. | |
| | |
| | #30 |
| Uur |
Şimdi i-phone diyosunuz iyi güzelde şöyle birşey var turkiyeye gelenlerin alayının yazılımı kırılmış orjinal değil.Bunun zararı varmış duyduğuma göre paralı şarkı kullanabiliomuşsun falan flan bide blog sitesinede karşılaştırma yapmışlar ondada bunlar yazıo : 1- Bluetooth dosya transferi Bircogumuz cep telefonumuz ile cektigimiz fotograflari arkadaslarimizla paylasmisizdir. Ancak iphone ile bluetooth dosya transferinin internetten okudugum yorumlarda mumkun olmadigi belirtiliyor. Sadece kulaklik icin calisan bir bluetooth hic olmasa da birsey degismeyecekmis. 2- Degistirilebilir pil Bir arkadasiniz aradi ve acilen disari cikmaniz lazim ancak o anda farkettiniz ki telefonunuzun pili bitmek uzere. Bu gibi durumlar icin uzun suredir yedek pil bulunduruyorum. Ancak iphone'da pil degistirme sansiniz yok ki bu bence en buyuk dezavantajlarindan bir digeri. 3- Kopyala-Yapistir N95'te en kullanisli buldugum seylerden birisi yazilari kopyalayip yapistirabilme ozelligi ve bu ozellik de iPhone'da mevcut degil. 4- MMS, Flash ve Video Kullanmadim yanlis olabilir bilmiyorum ama okudugum kadari ile iPhone ile MMS gondermek henuz mumkun degil. Kamerasinda flash mevcut degil ve henuz video cekemiyor 5- Muzik sesleri Mp3 dosyalarinizi zil sesi olarak kullanamiyorsunuz. Ancak Apple size soyle bir kolaylik sunmus; zil seslerini iTunes'dan 99 cent odeyerek alabilirsiniz. 6- GPS ve 3G destegi Henuz iPhone telefonlarda GPS ve 3G kullanmak mumkun degil 7- Tasarim En cok tepki gorecek baslik bu olabilir ancak arkadasimin aldigi iPhone'a baktigimda ilk hissettigim hayalkirikligi oldu. Ayni buyuklukte telefonu Panasonic vs cikarsa takoz lan bu dersiniz. Benim dusuncem iPhone icin de farkli degil. Daha zarif bir telefon beklerdim Apple'dan ancak tek kelime ile takoz surmusler piyasaya. Menulerinin tasarimi ve kullanilabilrligi icin soyleyecek sozum yok oldukca guzel gorunuyor hakkini yemeyelim. Bunlar benim isime yarayabilecek ama iphone da mevcut olmayan ozellikler.Bunlarin yani sira video-konferanslar icin kucuk cozunurluklu bir kamerasinin yani sira 5Mp kamerasi; office, pdf, zip dosyalarini okuyabilmeniz, maps uygulamasi gibi ozellikler n95 de oldukca memnun oldugum diger uygulamalar. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|