Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Cep Telefonu

Anket Sonuçlarını Göster: N95 8GB-Iphone
en95 15 51.72%
ay pon 14 48.28%
Oy Verenler: 29. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-04-2008, 15:34   #21
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Şekil faktörü abi...

Para varsa alırsın...

Asıl para olmayıpta 6 aylık gelirini buna bağlayıp sonra kontorsuzlukten çağrı bırakan tipler falan var onlar cok komik...

Eski 10-04-2008, 15:36   #22
the essence of racing

Ya para varsa alırsın tabii de.
Neticede manasız fiyatlı olan şeyler, daha anlamlı ve prestijli şeyler olmalı.

Misal bir gece kulübüne gidersin, aşırı pahalıdır ama orada rahatsız edecek tipler barınamaz fiyattan dolayı. Veya C-bostandaki paralı beachler gibi.

Ama telefonda bir şey olmuyor.
Al yani sen adamla ne kadar maytap geçsen de elin amelesi, 2 ay sonra alabiliyor o telefonu. Bir anlamı kalmıyor.

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2008, 15:38   #23
GermanCarFan

O kadar içerliyorsan vertu falan var ilersinde abi olmadı 3-5 karatlık elmas attırıverirsin telefonun kenarlarına al sana olur o zaman

Eski 10-04-2008, 15:41   #24
the essence of racing

Vertu olabilir bak, ama onlar da çok tipsiz yani, en azından bana göre.

Telefonun bu derece değerli olması baştan çok yanlış geliyor bana ya, neyse.

Reklam
Eski 10-04-2008, 15:44   #25
GermanCarFan

Abicim adam 500.000 euroluk arabaya, 2 milyon euroluk yata biniyorsa elindeki alette 800 liralık telefondan fazlası olabilsin yani

Eski 10-04-2008, 15:53   #26
the essence of racing

İyi de o söylediklerinin hepsi, bir şekilde o fiyatlarının yanında işlevlerine ultra bir şeyler katabiliyorlar.
Ancak telefon, yine sadece telefon, sadece görüntü ve imaj yaratabiliyor, onu da sadece fiyat etiketi ile yapabiliyor.
Yat, araba, ev vb. bunlar böyle değil.

Bu bana manasız geliyor işte. Gerçektir doğrudur ona itirazım yok tabii ki.

Eski 12-04-2008, 21:30   #27
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi blackjack Mesajı Göster
Nuri yaw dün akşam Bolu'daydım...
Köroğlu otelde kaldım, karşısında da kubbealtı diye gözlemeci vardı orada yemek yedim...

Seni aricaktım ama telefon falan hak getire tabi...
ah be enis üzüLdüm abi.. hergün oLduğum yerLer zaten araba varmıydı dikkatimi çekmedi doLanıyodum oraLarda..bi daha geLirsen mutLaka ara..geLeceğin zaman numaramı veririm..PM at yeter..hay aLLah ya

Eski 12-04-2008, 21:36   #28
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi |RA| Mesajı Göster
n-95..8gb ise eğer..aynı ikilemde kaldım bende alırken birkaç husus nokia ya yöneltti beni
garanti servis bakım olayı 1
özellik ve kullanılabilirlik 2
ozanın dediği gibi tuş olayı 3

görüntü olarak pek farkları yok açıkçası nokia kullanmamış olmak için alınabilir..fakat i phone için de nokia gibi 2. seri beklenmeli yani n95 ile 8gb arasında sadece görüntü ve ekran dışında farklar var 2 ay kullandım ve değiştirdim 8gb ile gps problemi hafıza ve çalışma hızındaki farklar bariz hissediliyor
iphone içinde iphone2 yi beklemek gerekiyor bence..en en en iyi ihtimalle 1.3 version ve crackli alacaksın x bişey olduğunda nerde nasıl kaça yaptıracaksın vs..%100 illegal şu an iphone.
N95 aLırsam 8GB oLcak..ıphone yurtdışından geLip crackLi oLacak evet yasaL değiLde öneriLer geneLde nokia'ya geLiyo ve bende N95'e karar verdim gibi..ıphone'dan şikayetLer fLn duydum bu ara bide..paLm vardı bende 6280 den önce dokunmatik ekrana zor aLıştım ama sıkıcı bi şey insan tuş arıyo..ama görüntüsü cezbedici ve karizmatik duruyo çokta fazLa +sı yok gibi..

Eski 12-04-2008, 21:50   #29
Asabi member

Burak83 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Hyundai Accent
Blog Kayıtları: 1
i-phone bence.Daha hoş geliyo bana tanıtımında vurulmuştum o telefona

Burak83 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-05-2008, 15:33   #30
Uur

hellboy258 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Şimdi i-phone diyosunuz iyi güzelde şöyle birşey var turkiyeye gelenlerin alayının yazılımı kırılmış orjinal değil.Bunun zararı varmış duyduğuma göre paralı şarkı kullanabiliomuşsun falan flan bide blog sitesinede karşılaştırma yapmışlar ondada bunlar yazıo :

1- Bluetooth dosya transferi
Bircogumuz cep telefonumuz ile cektigimiz fotograflari arkadaslarimizla paylasmisizdir. Ancak iphone ile bluetooth dosya transferinin internetten okudugum yorumlarda mumkun olmadigi belirtiliyor. Sadece kulaklik icin calisan bir bluetooth hic olmasa da birsey degismeyecekmis.

2- Degistirilebilir pil
Bir arkadasiniz aradi ve acilen disari cikmaniz lazim ancak o anda farkettiniz ki telefonunuzun pili bitmek uzere. Bu gibi durumlar icin uzun suredir yedek pil bulunduruyorum. Ancak iphone'da pil degistirme sansiniz yok ki bu bence en buyuk dezavantajlarindan bir digeri.

3- Kopyala-Yapistir
N95'te en kullanisli buldugum seylerden birisi yazilari kopyalayip yapistirabilme ozelligi ve bu ozellik de iPhone'da mevcut degil.

4- MMS, Flash ve Video
Kullanmadim yanlis olabilir bilmiyorum ama okudugum kadari ile iPhone ile MMS gondermek henuz mumkun degil. Kamerasinda flash mevcut degil ve henuz video cekemiyor

5- Muzik sesleri
Mp3 dosyalarinizi zil sesi olarak kullanamiyorsunuz. Ancak Apple size soyle bir kolaylik sunmus; zil seslerini iTunes'dan 99 cent odeyerek alabilirsiniz.

6- GPS ve 3G destegi
Henuz iPhone telefonlarda GPS ve 3G kullanmak mumkun degil

7- Tasarim
En cok tepki gorecek baslik bu olabilir ancak arkadasimin aldigi iPhone'a baktigimda ilk hissettigim hayalkirikligi oldu. Ayni buyuklukte telefonu Panasonic vs cikarsa takoz lan bu dersiniz. Benim dusuncem iPhone icin de farkli degil. Daha zarif bir telefon beklerdim Apple'dan ancak tek kelime ile takoz surmusler piyasaya. Menulerinin tasarimi ve kullanilabilrligi icin soyleyecek sozum yok oldukca guzel gorunuyor hakkini yemeyelim.

Bunlar benim isime yarayabilecek ama iphone da mevcut olmayan ozellikler.Bunlarin yani sira video-konferanslar icin kucuk cozunurluklu bir kamerasinin yani sira 5Mp kamerasi; office, pdf, zip dosyalarini okuyabilmeniz, maps uygulamasi gibi ozellikler n95 de oldukca memnun oldugum diger uygulamalar.

hellboy258 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları