"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| nuriQocca | N95 8gb-ıphone
aLacak oLsanız?..hangisi..6280 kuLLanıLmaz haLe geLdi yada başka aLternatif?..
__________________ Mesajı son düzenleyen cookies : 09-04-2008 - 23:17 |
| | |
| | #2 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
|
İkiside çok güzel telefonlar. Bence I-phone. Hem çok fazla kullanıcısı yok, hem daha karizma, hem nokia'dan sıkıldım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Nuri yaw dün akşam Bolu'daydım... Köroğlu otelde kaldım, karşısında da kubbealtı diye gözlemeci vardı orada yemek yedim... Seni aricaktım ama telefon falan hak getire tabi...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
i-phone i-phone.. n95 arabada işe yarayacak cinsten..hani araba kaymasın diye falan ... ![]() özellikleri çok yakın zaten n95 in bi kaç fazlası tipten sıfıra düşüyo |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
i-phone fiyatı nedır ?
__________________ |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
N95. Tuşu olmayan cihazla uğraşılmaz. |
| | |
| | #7 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
abi kayan açılan aletler sakat işler.. E51 diyorum hatta çıktıysa camera free modeli.. (şu an 2Mp kameralısı var piyasada) tartışmasız telefon gibi telefon bence..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Doctor |
lanet olsun nokiaya,2. telefon olarak 1 sene kulandım rezaletin daniskası ay pon derim
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #9 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
n-95..8gb ise eğer..aynı ikilemde kaldım bende alırken birkaç husus nokia ya yöneltti beni garanti servis bakım olayı 1 özellik ve kullanılabilirlik 2 ozanın dediği gibi tuş olayı 3 görüntü olarak pek farkları yok açıkçası nokia kullanmamış olmak için alınabilir..fakat i phone için de nokia gibi 2. seri beklenmeli yani n95 ile 8gb arasında sadece görüntü ve ekran dışında farklar var 2 ay kullandım ve değiştirdim 8gb ile gps problemi hafıza ve çalışma hızındaki farklar bariz hissediliyor iphone içinde iphone2 yi beklemek gerekiyor bence..en en en iyi ihtimalle 1.3 version ve crackli alacaksın x bişey olduğunda nerde nasıl kaça yaptıracaksın vs..%100 illegal şu an iphone.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
iphone a karizma 8gb ye takoz diyen objektif değildir bence kesinlikle.. ![]() ![]() görüntü açısından yukarıdaki resimlerde de göründüğü gibi boyutlar aynı hemen hemen. iphone ekranındaki ışık sönük iken boyut görüntü vs açısından kıyaslayıp ne fark olduğunu birinin nasıl karizma diğerinin nasıl takoz olduğunu açıklayacak arkadaşlar bekliyorum. ha büyükmü evet büyük cep için ideal mi hayır değil kotun arka cebi için yazın terleme vs ihtimaline karşı kullanışlı değil. n82 bu kadar büyük telefon aramayan ama bu özellikleri barındırsın diyenler için 1e 1..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|