"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
iphone'a ben de sövüyordum bi ara ama kullanınca süper bi alet olduğunu anladım. SDK'sı da yeni çıktı, yazılım eksikliği varsa da kalmaz yakında.
|
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
ikisi de arada kalmış ürünlerden, nefret ederim.. iphone pek arada kalmış değil aslında, gereksiz daha ziyade. düğmesiz telefon olmaz diyerek geçiştirebilirim bile. o fiyartına karşılık ne veriyor? N95'te tam arada kalmış, abur cubur tamam ama kaldıramıyor o kadar yükü ve malzeme kalitesi rezalet. |
| | |
| | #23 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
abi RAM boost programları var S60 symbian için ve basit olmasına rağmen cidden feci işe yarıyorlar, bu kadar beklemiyordum. RAM boostu arka planda açık bırakıp sürekli aralıklarla aktive edersen, arka planda onunla beraber 4 tane program çalışabiliyor, wi-fi ile internet, müzik, beklemede camera ve beklemede oyun. yani S60 gelişime inanılmaz açık. telefon yığılmıyor, tıkanmıyor. götürüsü şarj yemesi. forumdonanımhaber'de S60 ile ilgili programları inceliyorum da ağzım açık kalıyor
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #24 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| abi hd haric her türlü kamerayla kapışır onu söyleyebilirim mpeg4 çekio alet 30 fps hakkaten şaşırtıcı derecede başarılı buluyorum ben. tahmin etmiyordum bunu. (boyut biraz sorun oluyor 10 dakikalık bir video yaklaşık 180mb falan oluyor.) 1.5 ay önce aldım 8gb yi ve çok memnunum ondan önce 2 ay kadar n95 vardı pil ve gpsinde problem yaşıyordum ama bundan çok memnun kaldım şimdiye kadar. ekranı wi-fi gps vs gayet güzel.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| twinportçu Kayıt Tarihi: 18-01-2008
|
hiç düşünmeden n95 8 gb derim ben
|
| | |
| | #26 |
|
Ya kanka sen yapma bari HD hariç kapışır falan. 10dk'lık videonun 180mb olmasından belli zaten kalite. ![]() Ha tamam, telefon olarak yanında taşıdığın aletle ortalamanın üzerinde kalitede video çekebilmen hoş bir şey olabilir tabii, lakin ben fotoğraf ve video konusunda melez aletlerden hazzetmem. Göze hitap edecek üründür video ve fotoğraf, aşmış olmalıdır, aşağısı kabul değildir, böyle öğrendik biz ![]() |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
abi daha bi tane bilimsel hesap makinesi programı yok iphone'un, napayım ben öyle aleti diyorsun ama işte onun da güzelliği 3.5"'lik ekranı ve kendine özel stylus'süz kullanımı sayesinde bi maillerime bakayım olayını çok çabuklaştırıyor bence
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #28 |
|
Ya güzeldir, user friendly'dir, orasına lafım yok. Apple'ın böyle arada kalmış ürünleri kendi çapında hep başarılıdır zaten. Ama olmadığı sıfatları yüklememek gerek, aşmış bişey değil. |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
ya tabi canım ne aşmışı abi, anca towers of hanoi oynarsın işte
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|