"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| SARMAN |
bence pahalı bir telefon alınıyorsa ele alındığında çok estetik durmalı scirocco gibi mesela ben n82 derim |
| | |
| | #12 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
|
ya scirocco masaya koymak için bi telefon.başka bişey değil.çok çizerim ederim ben o telefonu zaten bencede n82
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Saab'ın fotoda contrast eksiği var, ondan öyle ezik çıkmış rengi.
|
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
iphone diyorum bende çok eğlenceli...
|
| | |
| | #15 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
iphone çok "zayıf" bir cihaz. imaj ve animasyon satın alıyorsun başka bişey değil.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #16 | |
| Senior Member | Alıntı:
özellikleri!!! falan çok hoş kamerası çok prof olmasada bi hayli iyi hangi yönü zayıf diyosun kavrayamdım dokun küçülsün dokun mesaj yazsın dokun wifi ile nete gir ..8 gb 16 gb... çok güzel eklemeler oyunlar bla bla... nihayetinde n95 de blackberry değil ... bi o kadar çirkin bi o kadarda kalın ve kaba.. | |
| | |
| | #17 | |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Alıntı:
![]() pek nazik olamıyorum telefonlara.hele hele dokunmatik falan kesin elimde kalır
__________________ Fix It Again Tony | |
| | |
| | #18 | |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Alıntı:
N95in yapabildikleri ile iphonu karşılaştırmak mümkün değil. iphone'da ne office döküman görüntüleyicisi var, ne video çekimi. kamerasında doğru düzgün ayar seçeneği yok, 3G desteği yok, GPS yok, wi-fi da yoktu ama sende olan nasıl bir versiyon onu bilmiyorum ama çok gelişmiş müzik media özellikleri dışında kimse iphone'dan memnun kalmadı. alan da zaten belli özellikleri için alıyor. dedim ya dokunmatik ekran, arayüzünün eğlenceli olması, şekil özellikleri ile öne çıkması olayı. bunda bişey yok ama bu fiyata satılıyorsa bu işin içinde kesinlikle imaj var. N95 kaba olabilir ama çok çok daha yetenekli bir cihaz.
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
wifi var canım o kadar ezmeyin iphone'u
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #20 |
| Senior Member |
wi-fi olmaz olurmu hiç.. 3G büyük bi ihtimalle tr ye hiç bi zaman gelmiyecek takılmayın ona fazla.. n95 gibi kaba bi telefon düşünülüyosa özellikte aranıyosa PDA falan veya blackberry falan alırdım ama yinede n95e bakmazdım bile iphone nun özellikleri yeterli yetmiyosa pda tarzı tlf en ideali.. yaz aylarında zaten iphone2 geliyo özelliklerini net bilmiyorum ama negatif yönlerini düzeltip piyasayı dağıtacaığından şüphem yok . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|