"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| N82 vs N95 8GB
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Estetik olarak N82 çok daha hoş daha bana hitap ediyo.N95 ise tipine duruşuna göre çok plastik bi telefon.Yani çok tok duruyo ama eline aldığında çok fıss geliyo.tabi bence özellik olarak 2side hemen hemen aynı gibi.Ben telefondan hiç anlamadığım için soruyorum.Nokia nın sitesine baktım ama özellik olarak pek bişey anlamadım Ve ailemin bu işin içinde Türkiyede lider olupta telefonları bilmemem ayrı bi utanç kaynağım ![]() artıları ve eksileriyle bana anlatırsanız çok sevinirim resim çekme olayı çok önemli ikiside 5megapixel fakat her telefon yazdığı gibi çekmiyo biliyosunuz.
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #2 |
|
iki telefonuda bilen yokmu arkadaşlar?
| | |
| | #3 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
temel özellikleri hemen hemen aynı. yalnız N95'in kamerası 20x zoom yaparken diğer 10x yapabiliyor. ikisinde de optik zoom yok zaten. N95 8gb'nin bataryası biraz daha iyi dayanıyor. 8gb N95de dahili hafıza, hafıza kartı ile genişletemiyorsun ama gerek de yok zaten 8gb gani gani yeterli. diğerinde genişletebilme var ama oda en fazla 4gb'a kadar çıkıyor şuanda, 8gb'lık kartlar çıkarsa aynı seviyeye çekilebilir.16'lar çıkarsa da N95'e göre bir artısı olur tabi ama daha var buna. N95'de 30fps DVD kalitesine çekim var, N82de varmı bilmiyorum. büyük ihtimal vardır. ben N95 tavsiye ederim.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #4 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
n95 8gb'in ekrani daha buyuk. film atip izleyeceksindir muhtemelen, n95'te izlemesi cok daha keyifli olur.
|
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
DVD formatında diyelim biz şuna, kalitesinde değil. |
| | |
| | #6 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
evet aynen öyle ![]() harbi güzel çekiyor ama
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #7 |
|
Yauu.. ![]() Telefonun çektiği videodan ne hayır gelir yauuu |
| | |
| | #8 |
|
teşekkür ederim Tip olarak sizcede n82 daha estetik ve hoş deilmi?N95 çok tok duruyo ama eline aldığın zaman plastik parçası gibi. n82 nin tek beenmediim yönü tuşları çok garip. ikiside aynı ikisininde özellikleri kafa kafaya ama arada 500-600milyon gibi bir fark var.bu fark 4gb lık bir farkmı yani Aklıma takılan tek şey görüntü kalitesi.mesela benim şu anki telefonda 2 megapixel yazıyo ama arkadaşımdaki 2 megapixellik samsung daha kaliteli çekiyo resimleri. 8gb zaten yetiyoda artıyo.bana şuan 1gb lık hafıza kartı yetiyo.gerçe resim kalitesi yükseldikçe mb da artar o ayrı mevzu ama 4gb da çok çok yeter gibime geliyo... ![]() ![]() ![]() bu N95 in çektiği bir resim ![]() bu da N82 ile çekilen bir resim
| | |
| | #9 |
|
n95in malzeme kalitesi de hakkaten rezalet ama yani, 1000tl lik telefon.
|
| | |
| | #10 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Saab'ın rengi ne rezil öyle yahu.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|