"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi ? | |||
| N73 ME devam et. | | 1 | 16.67% |
| N81 | | 3 | 50.00% |
| N95 | | 2 | 33.33% |
| Oy Verenler: 6. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| w124..Profesyonel Yaya | N81 alınır mı ?
Şu anda elimde N73 Music Edition var.Hiç bir sorunu yok çok memnunum telefonumdan. Sadece ekranı çatladı. Kendim evde değiştirebilirim.Parçacılarda 50-60 YTL (Euro kuruna göre) civarında. Ama aklımda bunu bu şekilde verip (100 YTL veriyorlar) N81 veya N95 almak var.(Nokia'dan şaşmam çünkü Symbian işletim sistemine bağımlı oldum.Java tabanlı bir telefon çok basit geliyor.) Şimdi sorum şu : Sadece 1-2 özellik fazlası var diye N73 verilip başka telefon alınır mı? *GPS ve Wireless özellikleri en belirgin farklar gerisi zaten neredeyse aynı. Hatta Bazı telefon sitelerinde ses kalitesi olarak N81>N73>N95 sıralamasını yapmışlar.Kameralarının kaç MP oldukları video çekim kalitesi beni hiç ilgilendirmiyor.Benim için müzik , radyo ve oyun özellikleri önemli. *Kızak sitemi hakkında da bilgi lazım. Daha önce 6280 kullandım 1 kere kızağı değişti ve hep dansöz gibi oynuyodu kızağı çatır çutur. *Yoksa ekranı değiştirip N73 kullanmaya devam mı etmeliyim?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
N73'den sonra N81 iyi bi güncelleme olmaz. N79'a geçmelisin. Şu an Nokia'nın en iyi fiyat&performans makinası. N73'ün veliahtı yani. Nokia N79 Yeşil Kahverengi (4 Gb Micro Sd Ve 3 Aylık Navigasyon Paketi Hediye) (Distribütör) - HızlıAl.Com Burada kısa bir süre için 830 ytl'ye mevcut. |
| | |
| | #3 |
| w124..Profesyonel Yaya |
benim güncellemem en fazla 6 ya da 9 aydır bundan da bıkarım o yüzden telefona fazla para vermek istemiyorum
__________________ |
| | |
| | #4 |
|
N95 de alabilirim yazmışsın? İkinci el alacaksın o zaman? Tabii ki N95 al o zaman.
|
| | |
| | #5 |
evet 2.el.. sıfır tel alınca mesela aldın 650-700'e tutmayan bi telefonsa satmaya kalkınca 100-150 YTl veriyolar bu da insana koyuyo o yüzden sıfır almak istemiyorum
__________________ Mesajı son düzenleyen qurshot02 : 29-11-2008 - 13:53 |
| | |
| | #6 |
|
İkinci el kızaklı telefon dikkat et derim. N81'e bakmadım ama N95'ler sorunlu.
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
zaten N81 daha çok ön planda benim için internette bi kişi çok süper kızağı var diyor birisi oynuyor diyor en iyisi bi telefoncuda test etmek
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
Nokia'nın oynamayan kızaklı modeli yok zaten ultra pahalı 8800 arte falan hariç. Ama N95'lerde yay iyice bozulmuş olabilir değilse de bir süre sonra bozulabilir.
|
| | |
| | #9 |
| Bahadır USTAOĞLU |
E serisinden şaşma bence. E serisinin en yeni modelleri E71 ve E66 çok güzeller E66 biraz daha görünüm olarak güzel nokianın en karizma telefonlarıdır ayrıca en beceriklisi |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
bende N81 var bi kere telefonu fena düşürdüm kızağı anca elimle ittirince oynuo kızağından çok memnunum aslında ilk kızaklı telefonum ve çok memnunum....müzik kalitesi süper daha iyisi olabiliceğini sanmıyorum speaker olarak diyorum kulaklıklada iyi ama speakerla bilgisayarcılarda gördüğünüz çoğu ucuz 2 speakerlı kolonlardan fazla veriyor 8 gb doldurabildiğin kadar doldur ama yavaşlıyo tabi bi süre sonra...wifi da var pek fazla girmiyorum gerçi ama o da güzel bi özellik....kamerası rezil ama gece bok gibi çekiyo N95 ile karşılaştırmak gerekirse eğer kamerasını çok kullanmıycam diyosan speakerdan çok müzik dinlerim diyosan N81 bence bazen müzikte bi sağ speakerdan bi sol speakerdan gelio çok süper yani müzik adına.....ama en rezil özelliği şarjı ve kamerası bence gerçi ben sürekli speakerdan müzik dinliyorum 2 gün dayanmıyo birde şarjı bitince alarmı çalmıo saçma bişi başıma geldi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|