"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi | |||
| N73 Music Edition | | 6 | 60.00% |
| E65 | | 4 | 40.00% |
| Oy Verenler: 10. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| w124..Profesyonel Yaya | N73 ME vs E65 hangisi ???
yılbaşından sonra N73 Music edition ve E65 ikisinden birisini alacağım.Hangisini almalıyım e65 in ince ve sürgülü olması n73'ün rengi beni çeken şeyler önceleri sadece e65 üstünde duruyordum ancak n73 ü bi arkadaşta görünce fikrim değişti sizce ne almalıyım öneriler-deneyimler-görüşler lütfen
__________________ |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Mademki sadece tipine bakıyorsun, hangisini elinde daha çok beğeniyorsan onu al.
|
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Sadece tip: E65 N7x serisi baya eskidi gözlerde...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| oBirHalkKahramanı |
e65'in en önemli özelliği Wi-Fi, GSMArenaya göre de e65 16 milyon renk n73 256bin. n73 çift kameralı. (ne kadar kullancaksan böyle gereksiz bi özelliği) n73 3.2MP, e65 2MP kameralı işlemcileri aynı ama ramler n73te 64 e65te 128, her 2 si de Symbian 9.1 nokia hem ona hem buna paylaştırmış özellikleri, bende n73 var, kamerası saçma bi şekilde kapak aracılığıyla açılıyor ve 3-5 ayda kapak yalama olacak gibi hissettiriyor. pili forumlarda 5-7 gün arası gidiyor deniliyor. ben daha ilk şarjımdayım 3-5 şarj sonra kendine gelecek sanırım.n73 miniSD, e65 microSD kart kullanıyor, arada ne fark var bilmem de, miniSD bulmak az buçuk zor. (en azından şuanda) bünye olarak sürgülü telefonlara allerjim var, her an kırılacak gibi geliyor bana. wireles kullanacaksan e65 kullanmayacaksan n73 al derim. n73'ün kullanıcısı daha fazla sorunlarını daha kolay çözebilirsin gibime geliyor. (ama n73 lerde genel bi sıkıntıdan da bahsediliyor, pek çoğu sorunlu deniliyor, sorun kilitlenmesi , yön tuşu arızası vs imiş) ha bu arada Music Editionun farkı yok denecek kadar az, kulaklık farklı ve kart var. yazılım ve ses kalitesi normal n73 le aynı. n serisi gözde eskidi olayına katılmıyorum. ha siz ben telefonu işlevi için değil sağa sola hava basmak için alıyorum diyosanız sorun yok
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| w124..Profesyonel Yaya |
wireless la işim olmaz benim için öncelik symbian olması kamera kullanmam zaten şekil ele gelmesi önemli olan ikinci şey
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
bu symbian şeytan işi ![]() 6600 dan sonra hiçbir java tabanlı telefonla yapamadım.. ne varsa nokida var gibi duruyor benim için bakalım bende şöyle güzel resim çeken geniş ekran ve tuşlu bir nokia düşünüyorum.. E65 e dün baktım hoş bişeye benziyor.. canlı görmeden yorum yapmak güç ama..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
UIQ ![]() N73'ün her ne kadar yüksek gibi gözükse de "build quality"si bayağı bir düşük. Sürekli orasında burasında problemler çıkıyor. Ablamınki de haşat oldu sonunda servise gitti. |
| | |
| | #9 |
| w124..Profesyonel Yaya |
yani n73 den uzak duralım ha
__________________ |
| | |
| | #10 |
| SARMAN |
ben e65 derdim daha bi asilzade duruyo |
| | |
![]() |
| Bookmarks |