"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Motorola v3
Motorola v3 de video çekimi yok.video çekimi için prgram var mı?
|
| | |
| | #2 |
| Ace | Re: Motorola v3
Türkiye ye gelen v3 razor larda video kayıt özellği yoktur. Yurtışında satılanlarda video kayıt özelliği var. Onların kullandığı versiyon flashı bulup telefonuna atarsan video kayıt özelliğini kullanabilirsin.. benim bildiğim v3 e mss die bir boxla flash atılıyo... motorola.com.tr de de destek bölümünde bikaç bilgi vardı sanırım... ayrıca yurtdışından alınan siyah modellerde 4 dk ya kadar video çekimi var... tr de satılan modellerin hiçbirinde video kayıt yok ama telefona video yükleyip izleyebiliyorsunuz...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #3 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Motorola v3
saol Koray dediğin siteye bi bakıyım...(özel mesaj gitmedi burdan yazıyım dedim) |
| | |
| | #5 |
| KoCa KoNYaLı Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 22
Bu v3 nasıl bi telefon? Tavsiye edermisin cortez kardeşim???(Bide kısaca özelliklerini yazsan)
|
| | |
| | #6 |
| Member Kayıt Tarihi: 03-06-2004 Şehir: Eskişehir Yaş: 26 Otomobil: 106 XS
İncecİk Bİ Telefondur. V600 Lere Bİle Vİdeo Kaydi Prog. YÜklÜyorlar Ama Programini Bulman Gerekİo. Ama Bulmanda Çok Zor.
|
| | |
| | #7 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
sorunlu ve kullanışsız bir telefon ilk geldiğinde 1.5 milyara satılırken şimdi 400 milyondan ucuza 2 seneli garantili satılmakta.
|
| | |
| | #8 |
| SiTeNiN DeLiSi Kayıt Tarihi: 08-04-2005 Yaş: 20
sadece güzel bi görünüşü var o kadar...kullanılabilcek daha iyi onlarca telefon wawr piyasada...
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
| Re: Motorola v3 Alıntı:
ya telefonu öyle ikide bir çıkarıp yok mp3 müş yok oyunmuş şebekliklerine girmeye sevmeyenlere ve telefonu telefon olarak kullanmak isteyenlere harika bi telefon bence.nokianın kullanmadığım modeli kalmadı(9210lardan tüm güncel serilere kadar)yok şu kadar megapixelmiş yok şu kadar gigabyte hafızası warmış yalan bunlar..herşeyin kendi cihazı var..v3ün karizması herşeye bedel yani..milyar verip ertesi gün bakkal amcada polis amcada gördüğünüz telefonlardan değil benim 2 favorim war teki v3 tür..tekide multimedia manyağı k750dir.. | |
| | |
| | #10 | |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
| Re: Motorola v3 Alıntı:
![]() bu arada 2sene garantili 400YTL'ye nerde... teknosa vs. de 576YTL
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|