"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Motorola V3
Kullanan veya bilgisi olan var mi? Klasik Motorola sorunlarını yaşayacağım bir telefon mudur? |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Motorola V3
Şu siyah ince telefondan bahsediyosan uzak dur derim... 4 ayrı tanıdığımda var, telefonun ömrü 6-8 aylık falan...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
offf cok güzel ama yahu.... Ne gibi sorunlar yaşadılar? |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Tuşlarla ilgili sorunlar oldu, bide telefonun komple kafayı yediği ve sahibinede kafayı yedirttiği sahneleri gözümle seyrettim.. Simkartı tanımamaktan başlayıp kendi kendine çalmaya başladı telefon, sonra kapatıp açıyosun normal gibi oluyo tuşlar basmamaya başlıyo, bi daha kapatıp açıyosun sim kilitli falan diye saçma mesjalar çıkarıyo... Ne biliyim bu tip çıldırtan olaylar var genelde.. Hepsine ayrı ayrı sebeplerini sormadım ama daha dun biriyle konuşuyodum işte var onda telefon, başka birine; "Aman abi uzak dur, sakın alma" dedi...Muhabbet değişti o ara sormadım sebebini..
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
Tuşların görüntüsü de benim dikkatimi çekmişti, iş yatar bunun altında diyordum. ![]() Neyse, masraftan kurtuldum diye sevineyim bari.. Sağolasın. |
| | |
| | #6 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Sorunlu mu bilmiyorum ama piyasa çıktığında Motorola SLVR V8 ile ilgilen derim Ozan.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
Kaç para olacak bu? 3310'u istemeye istemeye bırakacağım artık, olmuyor yani Orası düzelse başka yeri zırtlıyor.. Kapaklı telefon çekmişti canım.. Fiyatı biraz daha düşsün de alayım diyordum.. Telefonu çok para verecek birisi değilim ![]() Resim şimdi açıldı. Beğenmedim de zaten |
| | |
| | #8 |
| Gereksiz Üye | Re: Motorola V3
v3 te video kaydı yok diye biliyorum ; ayrıca çok kısa ömürlü , narin ve "bence" gereksiz bi telefon.
__________________ Biraz rakı , biraz acı adam eder adamı... |
| | |
| | #9 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
bu arada benim motorola hala serviste... 5gün dediler 8 oldu... yine 15günü geçecek sanırım.... aynı sorundan 2.kez girdi tel. servise.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
Ozan yavrum al benim telefonu
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|