"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisini almalı? | |||
| Samsung L760 | | 4 | 40.00% |
| Nokia 6300 | | 6 | 60.00% |
| LG KE770 | | 0 | 0% |
| Oy Verenler: 10. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #11 |
| Uur |
Samsungun düzel dizaydından başka bir özelliği yok. Ben sırf kapaklı olduğu için E830 almıştım idare eder bir makina. Ama açıkcası nokia veya lg de almam,tipleri hoşuma gitmiyor.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #13 |
| Uur |
Tipi güzel ben sırf onun için almıştım.Bende k750de var o çok çok daha iyi ama bu lg ile nokianın bir artısı yok samsunga.O zaman en güzeli yani samsungu alırdım
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #14 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Varsa bir tanıdığıdan kullan, anlayacaksın. İftar'a geldiğimizde beşiktaş'a bende u600, izzette u700 vardı, ikimizde delirdiydik hatırlarsan. |
| | |
| | #15 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bi geç bence samsungu
__________________ Team VW |
| | |
| | #16 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
ozan siz dokunmatikden dellenmiş vaziyetteydinz o yüzden bakmıyorum zaten u600 e fln..onların tasarımları daha da hoşuma gidiyor aslında ama snn dediğinden sora vazgeçtm![]() Arkadaşmda d900i var çok memnun.bende ondan feyz alarak samsung almaya karar verdm.. 400 civarına başka ne alınır ki? |
| | |
| | #17 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Nokia nın adı yeter yaf
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|