"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ÜzgünBakanÜye | K770i
Merhabalar, bu telefon hakkında bilgisi olan var mı? Fiyatları acayip düşmüş, teknosada 300 ytl. 3G destekli, 3.2mp kameralı, 240x320 ekran çözünürlüğü; herşey bu kadar güzel olamaz Kronik sorunu var mıdır? Bir de, radyo dinlerken radyoyu arka plana atabiliyor muyuz, multitasking deniyor sanırım buna, bir yerde desteklemiyor diye duydum. Bana saçma geldi, radyoyu, mp3 çaları arka planda kullanabilmeliyiz bence. Bir de araştırdım tam net bulamadım, telefonun işletim sistemi java mı, symbian mı? Evet hertürlü bilgiye açım ![]() Teknosa Alışveriş Sitesi - SONY ERICSSON K770i CEP TELEFONU Sony Ericsson - Cep telefonları - Genel Bakış - K770i Mesajı son düzenleyen Stalker : 08-09-2008 - 20:08 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
İşletim sistemi java.Müzik olayı her sony ericsonda olduğu kadar bunda da güzel..radyoyu arka plana atabiliosun |
| | |
| | #3 |
| ÜzgünBakanÜye |
teşekkürler keşke ayrı kulaklık girişi olsaymış da şarj ederken müzik de dinleyebileymişiz de, W serisinde bu yokken K serisinden beklemek saçma olur |
| | |
| | #4 |
| renaultsport |
tuşları hoşuma gitmedi bunun gibi nokia nın bir modeli var kayarkapaklı... 3.2 mp kameralı ince birşey... mediamarkt ta 340 ytl flndı...
|
| | |
| | #5 |
| ÜzgünBakanÜye | Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Telefon | NOKIA 3600 Slide ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYE ) Bu mu acaba? |
| | |
| | #6 |
| Doctor |
lanet olsun nokiaya. bence gayet alınabilir. tipik bir japon olduğundan çok daha fazlasını verir![]() arka plana atma işi var merak etme.2 gb hafızada var.ben k750 de 150 tane resim tutuyorum tekleme yokç.kardeşim k 750 de 150 şarkı 150 foto tutuyor ondada tekleme yok.gayet sorunsuz güzel aletler ve nokiayla aynı kaltede olanlardan çok daha ucuz
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
|
C905 geliyor biraz bekle .
|
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye | ya bende düşündüm de o biraz pahalı olacak gibi geldi bana
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
|
Haklısın ama beklersek düşer fiyatı.Ben i phone ve c 905 arası gidip geliyorum.
|
| | |
| | #10 |
| ÜzgünBakanÜye |
o ikisi 350 ytl sınırını aşıyor ama iphone'un kullanımı filan çok hoş |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|