"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Türkiye'de diyorsan yok, köyümüzün operatörü Avea sağolsun.
|
| | |
| | #42 |
|
adaş tek farkı WLAN'ı desteklemesi mi? Fransadaydın sanırım. Kesin 4G'yle çalışabilen bir altyapıdır. |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
|
Yok portekiz vodafone, ispanyol telefonica uzun zamandir da ingiltere manx telecom. Bu bir standartlar dizisi, yani herkes kafasina gore birseyler kuruyordu, beraber calisamiyorlardi. Misal ericsson un csc ile siemensin bilmemnesini yanyana koyunca aptalliyordu ngn ( new generation network ). Simdi standartlar koymuslar, misal VF da core ericsson (nasil yaziliyor bu yahu), karasal access kismi alcatel-lucent, beraber calisabiliyorlar. IMS in icinde sadece GSM yok bir suru sey var.
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #44 |
|
işte bakalım bizde ne zaman etengre çalışacak bu kablosuz sinyaller. dingildombalak gidiyoruz hala edge hala edge..
|
| | |
| | #45 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| İlk çıktığında sözleşmesiz satılmıcak deniyordu, sonra caydılar Avrupa'da satılıyor sözleşmesiz olarak, Amerika satıldığından emin değilim
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #46 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
|
Su an ankarada trialini yapiyor arkadaslar, w-max IMS vs vs... Hayirlisi diyelim .
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #47 |
| _61_ Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 24
|
arkadaşlar acil öğrenmem gerekiyor; Iphone 3G yi de ilk Iphone gibi Türkiye ye sokunca kullanılır hale getirmek mümkün olur mu? Zannedersem kaydettirmek vs. gerekiyor, şu anda Iphone 3g alınsa kullanabilir miyiz? Teşekkürler yardımlar için.
__________________ |
| | |
| | #48 |
| Çiko Member |
kullanabilirisin unlock vs çıktı galba ama sözleşmesiz bırakmıolarmış 2 senede 1 telefon getirme hakkınız var pasaportunuza işlenio ben valla gittim 2G aldım yemişim gps ini gayette güzel hayatta öyle 1.000ytl fln vermem sanırım 2.0 da çözmüşler wlan olayını yeni update edip kırdım denemeye fırsatım olmadı ztn 2.0.1 çıkmış bi bakalm gayet güzel tavsiye ederim
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| _61_ Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 24
|
hımm teşekkürler. yok ben de 1000 ytl vermem, bakalım bi numara yapabilirsem fiyat uygunluğundan dolayı düşünebilirim. geçi copy/paste ifrit etti. video, mms dert deil de..
__________________ |
| | |
| | #50 |
| Çiko Member |
sözleşmeyi yapıp göndeirolarmış usa de ztn e bay vs de satılanlar burda baktığımda 450 pound fln o da kargosu var 1100ytl ye fln gelir kaçarı yok yani ehehh
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|