"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Hacı | Sağolasın.
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 |
| Name : Erhan |
önde kamerası nerede yaw bunun. Video call'u desteklemiyor heralde.
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
__________________ |
| | |
| | #14 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hayır ne derdiniz var Microsoft'la Bill'le? ![]() Sizi CS olun diye yetiştiriyorlar, siz Microsoft düşmanı olup çıkıyorsunuz? ![]() Adamlar paraları götürdü diye br çekememezlik falan, lütfen. Apple adam gibi bişey üretseydi yıllar yılı, ilk GUI'yi biz yaptık ama çalışmayan salak bişeydi de Microsoft zengin oldu demek zorunda kalmasaydı ![]() Microsoft ile Apple rakip falan değildir artık. Geçin şu klişeleri. Microsoft SQL 2007'le uğraşıyor, 2008 Server H ile uğraşıyor, bunlar ile muhattap. Mobile falan işin çıtırı... 60 yaşına gelmiş hayatı başarılarla dolu adam hala Bill'e kuyruk acısını çıkartmaya çalışıyorsa basın toplantılarında, bu onun sorunudur... ![]() Adamlar SQL 2005 ile inanılmaz pazar çaldı Oracle'dan. Nasdaq gibi bir dB artık SQL 2005'te tutuluyor, inanılmaz başarılı bir Server2003 yapısı var vs.. Nesine rakip Microsoft ile Apple? Microsoft'un en önemsemediği işletim sisteminin karşısında bir Apple var diye mi rakipler? ![]() Yıllarca kasılan Apple'ların "artık Windows çalıştırabilioruz yehoo" diye reklam yaptığını unutmayın.. Apple çok özel bir firma iken böyle ezik ezik kendini kasıyor, komik oluyor. |
| | |
| | #15 |
| Member Kayıt Tarihi: 01-04-2007
|
pekı bunda kırılma olamıcak mı guncel iphone gibi kesin calışmıcak mı?
|
| | |
| | #16 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Leopard >> Vista diyerek yazıma başlıyorum Ozan, daha detaylı yazarım sonra, finale çalışıyorum şimdi ama Bill Gates'in şu dünyadaki en ballı insan olduğunu MS-DOS'un IBM PC'ye nasıl işletim sistemi olarak seçildiğini bildiğini adım gibi biliyorum ![]() Nacizane olarak Microsoft hakkındaki düşüncelerim en son bi derse ASP.NET projesi hazırken kesinlik kazandı, 2 hafta uğraştığım şeyi 2 günde PHP'de hazırlayarak..., yok işte olmamış, Visual Studio 2008 .ıçım gibi olmuş, arkadaş run'a basıyorsun 15sn build etmesini mi beklicem ben her seferinde bunun... Apple güzel kondurmuşsun da bizim grafik labındakilerin Microsoft'a hergün küfür etme nedenini bir de sana sorayım, niye openGL desteklemiyor arkadaşım vista, bi söyle bakayım? ![]() demek istediğim bunların ikisi de kafası zehir gibi çalışan rakipler, böyle şeylerin olması normal... bu arada yazdıklarımdan mac'ci olduğum filan anlaşılmasın, hardcore linuxcuyumdur ![]() Alıntı:
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten Mesajı son düzenleyen Acar : 11-06-2008 - 02:17 | |
| | |
| | #17 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ya microsoft nerden girdi konuya şimdi ![]() 199 dolar çok iyi ya harbiden
__________________ Team VW |
| | |
| | #18 |
|
İşte bak, nerden girdi konuya? ![]() Apple kendi adıyla bir şey olamıyor sanki, hep derdi Microsoft'la. ![]() Acar bahsettiklerinin tamamı trişkadan şeyler. Microsoft hep bunlar da bulunsun diye yapıyor. Vista'nın iyi olduğunu ben hiç iddia etmedim ki. SP1 ile belini doğrulttular şimdi zorla oturtacaklar XP'yi keserek.Dediğim gibi Microsoft'un işi bunlar değil.. Onlar ööle işin süsü, çok büyük adamlar hepsini manage edemiyorlar. ha elini attığı diğer ciddi yerlere girereim bak.. bizim CRM microsoft CRM'den kat kat iyi mesela, ordan vururum.. BI programı var Microsoft'un adını unuttum şimdi, başkasından satın aldı zaten, kazulet gibi olamaz böyle bir şey. kaldı ki tüm traditional BI'lar kazulet oldu zaten artık, bizim program acayip avantjalı da reklamını yapmyım şimdi zaten tam olarak çözemedim advanced support verebilecek konuma gelmem lazım ,neyse işte.. Steve çıkıp güzel bir ürün yapıpta Microsoft'a bıdbı bıdı ederse daha çok dalga konusu olur. iPhone'un neyini microsoft'a dürteceksin ki adamların işi yok onla |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Adam cep telefonu yapmış abicim mic. ne alaka? Laf falan mı sokmuş bilmiyorum da sokarsa soksun geyik sonuçta adamların işi...
__________________ Team VW |
| | |
| | #20 |
|
Tanıtım sırasında Steve Jobs Bill Gates'le uğraşmışta.. Her Apple lansmanında olduğu gibi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|