"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| iPhone 3G
Yenilikler: -Yeni gelistirilmis dizayn, elinize alinca anlayacaksiniz diyorlar. -Daha ince. -Daha kaliteli tus. -Standart kulaklik girisi. -Dahili GPS. -3G. -Daha hizli wifi. -Ses kalitesinde bariz artış. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hahaha yavrum benim.. tüketim malzemesine çevirin iyice ![]() 3G yok muydu öncekinde hem? yuh diyorum. |
| | |
| | #3 |
|
8GB'lık versiyon 199$'a satılacak sözleşme ile, Artık sözleşmesiz iPhone satılmayacak, aktivasyonlar belli bir gün sonra sadece apple storelarda ve A&T mağazalarında yapılacak...
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
ucuzmuş ![]() bu arada geçen gün serdar'ınkine baktım.. elime çok salak geldi? |
| | |
| | #5 |
|
iPhone EDGE'de en ucuz sözleşme aylık 75YTL idi yanlız ![]() bu arada 3G'de sözleşme 2 senelik olacakmış adamlar mobileMe diye bişi çıkardı bi de, senelik 99$, Apple - MobileMe Bill'in baya bir atak yapması lazım Steve güldür güldür geliyor bence...
| | |
| | #6 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
pil ömrü de arttı. işlemcide de güncelleme var galiba. ve iphone os 2.0 yolda. vodafone getirsin bunu ucuza, almayan ne olsun. acar bill zaten yok ortada, bugları temizlesin o. ağır top nokia bile mal mal bakıyor şu an. 199$'a satıyorlar aleti 199$ ve dünya üzerindeki en aşmış cihazı satıyorlar. |
| | |
| | #7 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bu işte moka sardı zırt bırt yenı kasası cıkar bunun
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
![]() bitiyorum Steve'e zaten, dünkü WWDC sunumda tanıtıldı alet, bi laf sokmalar sunumu dışarından canlı dinleyenler gülüşmelerden başka bişi duyamamışlar ![]() fikret yukarıda da yazdım, sadece 199'a bitmiyor iş, şimdiden söyleyeyim ben, TR'de 1000YTL'den aşağı olmaz bu alet vodafone getirse bile... dün bir de samsung i900 tanıtıldı, multitouch+WinMobile var, bence o da sağlam cihaz
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten | |
| | |
| | #9 |
| Hacı |
Bu telefonu abd den alıp Türkiye'de kullanabilirmiyiz? Birde abd fiyatımı 199$?
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
|
Dünkü sunumdaki açıklamalara göre kullanamazsın. ADB fiyatı 199$+2 senelik A&T sözleşmesi
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|