"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member | BMW M6 aldığımı zannedip Başkent'ten İzmit'e gelmeye kalkan bazı arkadaşlar için hayal kırıklığı olacak, kusura bakmasınlar. ![]() Taş yeni geldi. ![]() Alıntı:
Wi-fi nedir kardeşim? Sen internete giriyodun işte o cihazla, wifi mifi falan anlamam ben, internete girsin yeter. ![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yuh, yeni mi gördün hakikaten? ![]() Wi-Fi wireless. Wi-Fi laptoplar gibi wireless dağıtan modemlerden (misal Burger King'de) internete girebilmek. M600i'de GPRS C10 ve 3G var. Henüz 3G alamadığımızdan (gerizekalı AVEA ), EDGE olmayan M600i internete muadili EDGE'li (Nokia'lardan) biraz daha yavaş girer. Ama bu ne için kullandığına bağlı. Genel geçer yaptığım işlerin çoğu WAP destekleyen sitelerden zaten, sorun olmuyor. Bir tek modifiyem daha geç açılır. Ama bana göre GPRS C10 ile de makul hızda açılıyor, ama tabii EDGE ile ciddi daha hızlı açılır.
|
| | |
| | #23 |
| Senior Member |
Evet yeni gördüm. ![]() Hiçbişe anlamadım mesajından, sorun bende merak etme, yarın tekrar okuyacağım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
AVEA'nın EDGE tarifesi nasıl Ozan? Ben mecburen yazın 2-3 gün cep tel.den EDGE ile pc üzerinden nete girdim, bir de hödük gibi explorer'da resimleri gösterme seçeneğini seçmeyi unuttum, faturayı görünce ufak çaplı bir kalp krizi geçirmiştim
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
O da değilde N95 8GB dürtmeye başladı şimdide.. veya 50 - 60 ytl ye 10. el bir 6600 alıcam devam... symbian lazım ![]() yahu ben hala savcılığa gidip IMEI takibi istemedim telefon ağustos 2. hafta gitti.. bunun kolayı varmıdır
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #26 | |
|
Acar ben AVEA kullanmıyorum. Turkcell Normalde Alıntı:
1,02 YTL'de MB başına limit aşım ücreti. Normal girmeye kalksan 10MB 70TL mi ne ediyor. ![]() Sen data hattı açmış olabilirsin. O abuk subuk bir şey. Bir de ben resimleri asla açtırmıyorum. wap.garanti'ye girdim geçen, güvenlik resminizin süresi dolmuş yenisini seçin dedi, onu bile görmeden seçtim hangisi çıkarsa bahtıma diye. | |
| | |
| | #27 |
|
Gerizekalı AVEA dedin ya... şimdi düştü jeton ![]() Abi ben mesela ara tatilde evime gidince kullanmak için açtıracam Turkcell'de bir paket ama kapattırana kadar anam ağladı en son, 5 kişiyle konuşmak zorunda kalmıştım
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #28 |
| aT_hIrsIzI™ |
hımmmm güzelmiş baya istediğime yakın eşşek gibi bişeyde değil biraz daha ufalsınlar ve fiyatları ucuzlasın hemen alacağım bir tane laptopada bi ram bi harici hdd alıp devam
__________________ |
| | |
| | #29 | ||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
Normal internet kullanımı için GPRS kullanma bence. Çok kaçar. | ||
| | |
| | #30 |
|
Forever 56k