"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #42 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
abi bir de naman daha iyi anlatır ama 6915'in çözünürlüğü 240*240, piyasadaki çoğu cihazın ise 320*240, yani bu şu anlama geliyor, yazılmış bazı programlar ekrana tam oturmayabiliyor, bazı yerleri gözükmeyebiliyor fakat naman zamanında, çoğu programda bunun sorun teşkil etmediğini söylemişti abi G900 tavsiye ederim ama ilk mesajımda dediğim gibi, ilk çıktığında sorunluydu biraz, rom update çıkmalı gerek diyordu kullanıcılar, donanımhaberdeki G900 başlığını bir incele istersen sorunlar devam ediyorsa uzak durmalı ondan da (ben şimdiye kadar düzeleceğini tahmin ederek tavsiye ettim sana) abi bir de asus'un Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Telefon | ASUS M530w ( 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE ) böyle bir modeli çıktı, dokunmatik ekran istemem dersen düşünülebilinir bence
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| Reklam |
| | #44 |
|
abi bu aralar yoğunum biraz takip edemedim tam olarak ama bakındım biraz memnun olmayan yok gibi şimdilik,www.estore.com.tr - iki parmak ötenizde!) burada daha uygun fiyatı
| | |
| | #46 |
|
Klavyeli abi, altında klavyesi
| | |
| | #48 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
Dört kelime: Al bunu devam et HP IPAQ 114 KLASİK ![]() 350.35 USD + kdv (18)
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #50 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|