"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Ne biliyim Ozan... lazım olmayınca bakmadım bile....
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #122 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
haha eyvallah bea Yanlız kıl dönmesi topiğinin ağası bendim unutma istersen Açıyorum beri gelin PDA'cılar
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #123 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Onu unutmuşum bak ![]() Benimki nüksedecek diye de bir korku var içimde ya, neyse. |
| | |
| | #124 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
4-5 kere yardıranlar biliyorum ben
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #125 | |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #126 |
|
Elemterefiş kem gözlere şiş. |
| | |
| Reklam |
| | #127 |
| Name : Erhan |
Hala birşey alınmadı ise 450 YTL'ye Qtek S200 verebilirim. 2-3 kere açılmıştır ve garantili. ![]() önerilere gelirsek, BB PDAlere göre çok farklı bir alet. BES ve BIS abonelikleri bulunuyor. Bireysel kullanıcılar için Turkcell abone merkezleri abonelik yapıyor ve aylık belli bir sabit ücret karşılığında sınırsız gprs hizmeti alıyorsun. 8300 ın yeni modeli 8320 geldi ve wi-fi özelliği mevcut. BB görünüş olarak daha userfriendly görünsede kullanımı zor ve alışmak gerekiyor. PDA'lere gelirsek bilindik ve servisi iyi olan markalara yönelmeni tavsiye ederim. PDA'ler çok sık arızalanmasada bu potansiyele sahip ürünlerdir. Yazılımsal problemler (kilitlenme, yavaşlık gibi) sürekli yaşanabilir. Bunu göze almalısın. PDA için HTC önerebilirim. Klavyesiz P3300 ve klavyeli Tytn II özellikleri itibari ile şuanda piyasadaki en dolu ürünler. HTC yıllardır imate ve qtek ürünlerini üreten firmadır. Bu konuda çok yetkinler. HTC'nin servisini KVK TS ve Teleservice vermektedir. Casper'da bazı ürünlerine (P4350, P3450) hizmet veriyor diye biliyorum. Dediğin gibi outlook senkronizasyonu ön planda ise symbiam'ı aklının ucundan bile geçirme. |
| | |
| | #128 |
|
Asus M530w aldı konuyu açan arkadaş. |
| | |
| | #129 |
| Name : Erhan |
on sayfa okudum dayanamayıp 13 e geçtim o arada alınmış cihaz heralde ![]() sağlık olsun başka almak isteyen varsa onlar okurlar önerileri |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|