"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team |
Arkadaşlar en kısa zamanda bir cep bilgisayarı / PDA almam gerekiyor. Bir miktar araştırmasını yaptım, bu konuda Naman ve tkr sağolsunlar bayağı bilgilendirdiler beni, ama sizlerin de fikrini almak istiyorum. İstediğim PDA'in özellikleri: 1. Kullanımı pratik olmalı (arabada falan dahil) 2. Windows ve Office aplikasyonları ile sorunsuz bir uyum içinde olmalı 3. Outlook ve web maillerime rahat ulaşabilmeli ve rahat mail atabilmeliyim, outlook vasıtasıyla takvimime rahatlıkla ulaşabilmeliyim 4. Kullanım maliyeti (telefon dışındaki ek maliyetler) minimumda olmalı 5. Konuşma süresi ve şarj ömrü nispeten uzun olmalı Evet arkadaşlar fikirler nedir? Kullanım tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
6915 Biraz eskidi bence, pil falanda problemli diye duydum...Dokunmatik ekranın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var... BlackBerry 8300 Curve alırdım heralde ben olsam...Baya userfriendly bir alet... GPS falan yok ama 6915teki zaten pek kullanıleybıl değil dedi yine kullanan arkadaş...
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
|
Bu aletin normal wireless'i var mı bilmiyorum ama normal e-mail kullanımı için Turkcell'e para ödüyorsun doğal olarak... Normal wireless lan varsa niye ödeyesin ki...
| | |
| | #7 |
| renaultsport |
hmmmm benim bu konu hakkında en ufak fikrim yok |
| | |
| | #8 |
|
Evet baktım bende Wi-fi yokmuş... Wi-fi'ye bağlanabileceğin ortamlarda dezavantaj olur... Ama şöyle düşün artık heryerde şifreli falan cafelerde vs...O şifreyi al falan uğraşmazsın, gprs'den devam edersin... Evde veya ofiste birtek farkeder, ki genelde ofislerde de wi-fi hep şifreli, yine şifre almak falan lazım... Yani birtek evde farkeder, evdeyken de bilg açıksa e-mailine direk ulaşabilirsin zaten...
| | |
| | #10 |
| renaultsport |
tan izin verdim alabilirsin hangisi istersen tamam mı? sıkma canını daha fazla artık. ikna oldum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|