"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Name : Erhan |
erkin, yeni çıkıcak HTC diamond ile ilgili çok güzel bir yazı hazırlamış bir abimiz. Cihazı alıp almamanda çok yardımcı olur. HTC TOUCH DIAMOND GELDİ !!! İnceleme, sorular, cevaplar... !!! |
| | |
| | #42 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
sırocco falan herkesde var. onu dırek gec dıyorum zaten. Bu da hos telefonmus.Eskıden olsa bende hemen zıplar alırdım bundan. her ay telefon degıstırıyordum bende bı zamanlar. sımdı dusunuyorum da ulen bı araba parası harcamısız gereksız yere. sımdı samsungun p300 modeli var.deri kaplı falan. bi senedir kullanıyorum.Oyle cok aham saham bi telefon cıkmadıkca yada bu bozulmadıkca kolay kolay degıstırmem herhalde. telefona harcanan para manasız gelıyor artık. Ama neticede telefon guzelmi demişsin bence guzel. al derim.Arkadaşta prada nın ki var o da hoş.Ama onun da fiyatı cok ucuz onun için prada da ele düştü. iphone al diycem aqma o da cok narin telefon birde cok buyuk tasıması falan sorun. |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Prada'dan sonra, Armani'de mi böyle çıkarmış. Ben LG Prada alırdım şahsen.
__________________ ![]() |
| | |
| | #44 |
| Uur |
bu prada çakma i-phone ' a benzemiş sanki bende şirokko derim |
| | |
| | #45 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Diamond alıcaklar Diamond Pro'yu beklesin bence
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #46 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
iPhone'dan önce çıkmıştı ama.
__________________ ![]() |
| | |
| | #47 |
| Name : Erhan | pronun farkı nedir?
|
| | |
| | #48 |
| clthouse.com exotic cars! |
Evet bende dusunuyorum giorgio armani yi ,bugun sordum 800 dediler, iphone a da 1200 dediler ama bu giorgio armani herkezde yok ve yazisi cok hosuma gidiyor,tek uyuz oldugum menusu hep ayni heep :/ d900i var elimde sIkildim.. :s
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #50 | |
| clthouse.com exotic cars! | Alıntı:
birazda klasik duruyor
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|