"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
arkadaşlar aranızda cep telefonu elekroniği veya mantığını bilen elektronikçi varsa bir şeyler soracağım.. *bildiğim kadarı ile cep telefonlarının dahili bellği eeprom yanlışım var mı? (yada flash mı?) *bunu daha büyük boyutlu bir başka ile değiştirip frimware yüklesem çalışır mı? neden yapacaksın derseniz 41 mb olan hafızayı büyütmek istiyorum ,hafıza kartı olan bir telefon almayı bende akıl ettim ama bunu sadece eğlence olarak düşünün kişiselleştirme bana özel bir telefon olacak hepsimden farklı... bir nevi modifiye.. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
İlk çıktğı sıralarda bende almıştım bu telefondan..joysitiği çabuk bozuldu ve tamire gönderdim doğrudürüz olmadı sonra sonra bi kaç tane daha problem çıktı..kızdım yere çok pis çarptım telefonu ama sağlam telefondu o kadar darbeye rağmen pil kapağı bile çıkmadı ![]() Dediğiniz şeyi bende düşündüm hatta biraz araştırdım telefon tamiri yapan yere sordum olmaz demişti ama yinede araştırmak lazım. |
| | |
| | #3 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
aslında PDA ların epromunu değiştirmiş biri var bende oradan yola çıktım ama onlar çok yakın cihazlar acaba teldede olur mu? gereksiz bir şey ama işte severim böyle işleri zaten bunda olursa hepsinde olur.... |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hp 6915 için ben ROM upgrade soruşturduydum, ı ıh dedi herkes. ROM dediğim de eep tabii |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
oo 20dk önceki haline bakmışım ben konunun ![]() kim değiştirmiş epromu ben de istiyorum |
| | |
| | #6 |
| mike Kayıt Tarihi: 16-08-2004 Şehir: ist Yaş: 23 Otomobil: kanguru
|
Aslında Yapılabılır Fakat Entegre Karşılık Tablosundan Senın Telefonundakı Flash Yerıne Uyacak Flash ı Bulmak Gerekır Takılır Uyumsuzluk Yapar Yazılım Sorun Yaratır Tanıdık Olmadıktan Sonra Kimse Uğraşmaz Sorunlu Iş çünkü Yarın Sorun Cıkartabılır Tekrar Gıdersın Sende Bıkarsın Tamırcıde ![]() Eeprom Yazılımdır Flash Dediğinde Entegredir |
| | |
| | #7 |
|
benimde içinde bulunduğum bir kaç kişi uğraşmaya gönüllüyüz... aynı turbo takmış gibi olacak olabilirse ama o tabloyu (Entegre Karşılık Tablosu) bulmak lazım bakalım ne uyar az sonra aleti söküp incelemem fizibilite yapmam lazım... |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
çok nadiren ısınıyor ve kilitleniyormuş ama nadiren ....bu arada az önce k700i şu haldeydi; ![]() sanırım bu cihaz için zor ama sorunsuz telefonu sorunlu hale getirmemek için lgittigidiyordan bir nokia alıp önce onun üzerinde çalışmam gerekecek sanırım sonraki basak frimware ile oynama ![]() ![]() şimdi temizlik yapıp topladım hayvancağızı: | |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
aslında makyaj vurmak lazım telefonlara .nokia 8210 kibar duruyor.bi açıyosun renkli ekran ericsson |
| | |
| | #10 |
| mike Kayıt Tarihi: 16-08-2004 Şehir: ist Yaş: 23 Otomobil: kanguru
|
3veya 4 cd den oluşan bi program vardı karaköyde bulabilirsin entegre karşılıkları için ama lisanslı bir cd pahalıdır haberin olsun |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|